MARVEL - «Війни Нескінченності»!

Свершилось!

Сьогодні велике свято для всіх гиків країни, а саме, прем'єра самого епічно фільму кіновсесвіту MARVEL - «Війни Нескінченності»!

Широкими кроками юрби людей марширують у кінотеатри, щоб, поїдаючи хрусткий поп-корн, спозирати найбільше протистояння супергероїв, що полюбилися за десять років, із самим могутнім злом за всю історію!

Звичайно, я шкодую, що веселун Дедпул у цей час буде спокійно поїдати чімічангу й ми не одержимо відмінну порцію його фірмових жартів, але все-таки смакую найбільший епік у своєму житті!

І-ГО-ГО, як круто! Стати супергероєм, щоб рятувати безневинних жителів і бути об'єктом замилування гарних дівчат, кожний з нас мріяв про це в дитинстві. Так що там у дитинстві?! И зараз ніхто не відмовився б від надлюдських здатностей. Я так і представляю себе зі своєю чудовою гривою в шикарному плащі. Суперкінь – вірний помічник Залізної Людину.

На жаль, укус радіоактивного павука не зробить тебе Людиною - Павуком, а агенти Щ.І.Т. не прибіжать до нас, щоб покликати в загін супергероїв, але, завдяки серії фігурок FUNKO, ми можемо зібрати свій загін Месників, щоб захистити рідний будинок від суперлиходіїв!

P.S. Зараз, я поскочи в кіно на «Месники: Війна Нескінченності» і обов'язково поділюся з Вами своїми враженнями! А Ви вже дивилися? Залишіть коментарі, а може вийде й ціла статейка?! Відправляйте на наш електронний адреса info@hidkonem.com.ua!

Усім І-ГО-ГО, Ваш Суперкінь!