Крагморта: гобліни атакують!

 

Тріпотіть і радійте, товариші-гобліни! Для вас і про вас була створена захоплююча гра – Крагморта! А якщо ви й не гобліни зовсім, але просто любите весело проводити час із друзями, однаково зацінуєте цю забійну річ!

Kragmortha побачила світло в 2007 році й практично миттєво знайшла широку популярність у публіки. Відіграти можуть від двох до восьми людей. Середній час однієї партії – 30 хвилин, ігровий процес швидкий і приємний. Гра відносно нескладна, тому її можна запропонувати навіть дітворі від 8 років.

Про що настолко? Про милих забавних пустунів, які норовлять стягнути трохи «розумних» книжок з курної бібліотеки Ригора Мортіс й, по можливості, уникнути зустрічі із самим архімагом. Прокляття чарівника наздожене винного (якщо не підставити опонента). Будь акуратний – якщо попадешся, прийде стрибати на одній нозі, розмовляти через зуби або увесь час стояти з відкритим ротом!

Перемагає гоблін, що одержав на свою голову найменше проклять. А якщо так зложилося, що в грі вийшло трохи таких щасливчиків, перемога визначається кількістю стягнутих книг. Вистачить чи в тебе сміливості порушити спокій Темного Владаря? Будеш чи ти досить моторним? Зможеш зробити так, щоб до кінця гри твої руки «не відсохнули»? Зберігай пильність, будь спокійний і вір у свою на удачу!

Ця настолко цікава тим, що тут, крім захоплюючого геймплея, є ще інтерактивність. Учасники, потрапляючи під полум'яніючий погляд Ригора Мортіс, викликають на себе різні прокляття, які зажадають від вас виконання ряду нескладних (а часом і досить скрутних) дій. Причому, це не тільки санкція, застосовна до персонажа – гравець максимально утягується в ігрову реальність, перетворюючись на якийсь час у справжнього гобліна. Головне – вчасно вийти із цієї ролі після закінчення гри!

Що ти знайдеш у коробці?

  • Ігрове поле;
  • Ригор Мортис – власною персоною ( у вигляді фішки);
  • Гобліни, 8 штук;
  • 6 телепортів;
  • Робітник стіл;
  • 24 прокляття у вигляді спопеляючого погляду;
  • 18 магічних книг;
  • Карти руху;
  • Багато веселощі!

Небагато про карти. Магічну книгу учасник одержує зі стола Ригора Мортіс, якщо в нього вийде добратися сюди, не потрапивши на очі старому злісному чарівникові. Це дасть тобі переможні окуляри й стане деякою опорою в грі. Якщо ж уникнути зустрічі з Темним владарем не вдалося, гравцеві негайно дістається одне із проклять. Зібравши чотири такі карти, гравець вибуває із гри. Телепорт допомагає гоблинам швидше пересуватися по ігровому полю. Усі елементи виготовлені з якісних матеріалів, а тому – при дбайливому відношенні настолко може зберігати свій первозданний вид досить тривалий час.

Поспішай купити Крагморта (Kragmortha) у кращому магазині настільних ігор «Хід Конем»! Тебе чекають швидка доставка по всій Україні, якісний сервіс і відмінні ціни.