«Comic Con Ukraine» 2018

 

Підготовка

До самого грандіозного фестивалю POP культури «Comic Con Ukraine» ледве менше місяця, а ми вже зламали голову, як би цікавіше зустрічати гостей у нашої Game-зоні… Сидячи? Лежачи? Або коштуючи? А може підвиснути усією командою вниз Бошко прив'язавшись за ноги невидимою мотузкою!?

 

 

Вигадники

Придумали назватися «Комік Кінь», самі довго сміялися, а потім зрозуміли, що це 100% на хвилі тематики заходу й без усяких « хиханьки-хаханьки» заявилися з таким псевдонімом в офіційний анонс фестивалю. Так що чекайте, скоро на сайті «Comic Con Ukraine» гумористичний такий магазин «Хід Конем».

 

 

Першопрохідники

Магазин «Хід Конем» той ще тусовщик по фестивалях і масштабним заходам. На нашому рахунку:

  • Ulichaya Eda;
  • Фестиваль пива;
  • Фестиваль живих ігор «CULT»;
  • Фестиваль «Video Zhara»;
  • Розгін хмар настільними іграми в Sky Family Park

і інші ігрові тусовки міста. Але «Comic Con Ukraine» це наша дорога на новий рівень гри в життя! Нам адже скоро 3 року! А це значить – гойдалка подорослішали, саме час зробити хід конем.

 

Перезавантаження

Завантажимо маркет зону дефіцитом! Триста років шукаєш «Нефаріус» або «Стартап»? Спокійно, друг, у нас буде! А запаморочливі «Опеньки» і нестримне «Час Валери» замінять алкоголь і іншу розважальну гидоту. Тебе чекає багато настільних сюрпризів, доповнення до ігор, головоломки, фігурки й брелоки «Funko».

 

Зарубу

Прокачаємо Game-зону ексклюзивною, космічною грою «XCOM» - це раз! Зробимо подгончік колекційного видання гри «Ticket to Ride» - це два! Зарубаємося з усіма бажаючими в грозу монстрів «Манчкин» - це три! І далі за списком ще багато широко відомих, всесвітньо улюблених настільних ігор! Розгойдаємо платформу грандіозного заходу «Comic Con Ukraine» разом!

 

Навігація

Метро «Лісова», арт-завод «Платформа»
Павільйон № 3
Орієнтир: гарна голова Коня