Головоломки в Хід Конем

Друг, а ти звернув увагу на розділ «Головоломки» на нашому сайті? Тут твоїй увазі представлені кращі пазли з литого металу – Cast Puzzle. Їх автором є японська компанія Ханаяма, яка вже більш вісімдесяти років займається ігровим бізнесом.

У дев'ятнадцятому сторіччі в Британії шануються городяни, сповнені винахідливістю й цікавістю, почали створювати різноманітні забавні дрібнички, над якими потрібно було неабияк поламати голову. У цей період мир побачило величезну безліч різних хитрих штучок, які стирали вистава про те, що таке взагалі можливо. Компанія Hanayama спробувала повернути до життя одну з таких головоломок; тепер ми, уже у двадцять першому столітті, маємо можливість насолодитися цією дивною розвагою!

Щоб створити Cast Puzzle, сплав на основі цинку розплавляється й виливається в металеву форму. Сама назва головоломки походить від методу виробництва – лиття під тиском. Нудьга – двигун прогресу. Дивно, до чого може додуматися людей, коли йому нудно!

Перед тобою – металевий предмет певної форми. Твоє завдання – розібрати його на складові. Здається, що й робити-те нема чого, завдання на три хвилини. Але, проходить уже п'ять хвилин, десять… А наша фігура ніяк не піддається! І тільки отут ти розумієш, наскільки помилявся. Але не зневіряйся й продовжуй далі – у тебе обов'язково все вийде!

Поворухнувши звивинами якийсь час, ти нарешті знаходиш розв'язок і от усі деталі вже лежать на столі. Залишимо всі, як є? Немає. Перед тобою виникає ще один виклик – зібрати все в початковий предмет. « Я-Я-Ть…» - запекло зітхаєш ти, але однаково із захопленням ухвалюєшся за виконання. І знову брейншторм, знову хочеться голосно кричати й обурюватися. Але одне ти знаєш точно – тобі виразно подобається!

Така штука здорово розігріває мозок і повеселить. Це відмінна практика твоїх розумових здатностей і гарний спосіб розважитися в будь-який зручний момент і в будь-якому місці.

Castle Huzzles мають шість рівнів складності. Рекомендуємо тобі починати із простого й, поступово прокачуючись власні навички, рухатися до складного. А вибрати їсти із чого. В інтернет-магазині настільних ігор «Хід Конем» представлена безліч різновидів Cast Puzzles – тут тобі й шестірні, і серденька, і циліндри, і кільця, і зірки – заходь і вибирай! Можна зібрати повну колекцію й дивувати друзів своєю вправністю й майстерністю рук. Також це чудовий подарунок на день народження (або будь-яке інше свято) товаришеві або колезі, рідним і улюбленим.

Купити головоломки Cast Huzzle у Києву або Україні ти можеш прямо зараз, на сайті Хід Конем! Скористайся спеціальною кнопкою для оформлення замовлення, а можеш просто подзвонити. І через день або два ти станеш щасливим власником оригінальної розваги! Скоріше замовляй!