Тем, кому від 3-х до 8-мі

 

Магазин настільних ігор «Хід Конем» приготував купу ульотних настолок для самих маленьких ігроманів. Якщо ви прагнете, щоб ваші діти одержували від гри не тільки задоволення, але й розвиток, тоді пропонуємо вам замовити для них захоплюючі настолки за бюджетними цінами. Із цими развивалки маленькі непосиди забудуть про геть усе, а ви одержите можливість зайнятися власними справами. І так, зустрічайте, кращі настільні ігри для тих, кому від 3-х до 8-мі!

«Лабіринт Джуніор»

У справжніх лабіринтах можна зустріти кого завгодно. Тут живуть чарівні жаби, мишачі лицарі й цілком дружелюбні дракони. Зустрічаються в лабіринтах і примари, які, як не дивно, шукають у них скарбу. Прагнете пошукати разом з ними? Тоді накривайтеся простирадл із прорізами для очей і відправляйтеся в «Лабіринт Джуніор»! Гра відмінно підійде для дітей у віці 5 років, які з її допомогою потренують логікові й увага, а також зможуть дуже весело провести час. Маленькі гравці будуть ходити по зображеному на карті лабіринті за допомогою фішок-примар і збирати розкидані отут і там скарбу. Після кожного ходу коридор просування буде мінятися шляхом вставки в ігрове поле додаткової картки. Кінцева мета – зібрати скарбів більше, ніж інші учасники гри. От побачите, діти прийдуть у повний захват від цієї захоплюючої пригоди!

«Капітан де Пальма»

Ще одна гра, у якій потрібно шукати скарбу, але вже не в лабіринті, а у відкритому океані! Малятам, що досяглися п'ятирічного віку, пропонується зібратися в команду з 4 людей і відправитися на зустріч із захоплюючими пригодами. Настолко «Капітан де Пальма» – ця захоплююча подорож по островах, на яких заховані піратські скарби. Учасники будуть кидати кубик і пересувати фішку капітана по ігровому полю, збираючи жетони зі скарбами. Копати землю гравцям, звичайно, не доведется, але зате прийде тікати від пірата по імені Біллі й однієї не дуже приємної мавпи. Найголовніше – не виявитися з переслідувачами на одному острові, тому що в цьому випадку всі добуті багатства будуть загублені. Виграє той, хто вийде сухим з води й назбирає більше всіх піратських скарбів.

«Монстри, у шафу!»

Маленькі діти часто вірять у монстрів, які живуть під ліжком і ховаються за шторами. Щоб допомогти їм упоратися зі страхами, поляки придумали іграшку «Монстри, у шафу». Дітям, що переступили трирічний рубіж, пропонується виступити в ролі мисливців на примар і гарненько потренувати своя увага. У цю гру можна й навіть потрібно відіграти всією родиною. Щоб загнати всіх монстрів у шафу, необхідно їх спочатку виявити. Як тільки в грі з'являється картка з монстром, учасники перевертають свої жетони. Якщо зображення на жетоні збігається з портретом монстра на картці, то він негайно відправляється в темну шафу. Запам'ятовуючи розташування жетонів, діти поступово розів'ють увагу й швидкість реакції. Скоро вони навчаться швидко заганяти в шафу навіть самих перекірливих монстрів, радіючи своїм успіхам разом з батьками.

Купити настільні ігри у Києву для дітей за бюджетними цінами ви можете в будь-який час, зайшовши на сайт інтернет-магазину «Хід Конем»!

Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: