Свято до нас приходить, свято до нас приходить...

 

Відмінна новина для наших шанувальників! Спеціально до новорічних свят ми розв'язали облаштувати додаткову локацію й виставити настільні ігри в новому місці. Отже, з 18.12.17 по 08.01.18 ми, магазин настільних ігор Хід Конем, будемо перебувати в ТЦ Гуллівер. Що вас очікує? Багато позитива, веселощі й передноворічні настрій. Спонсором усього цього чудового неподобства є безпосередньо торговий центр, який підготував для своїх відвідувачів безліч цікавинок, ну а ми скромно доповнюємо його, і дуже нескромно зазиваємо вас до нас у гості. Шукайте нас там, куди буде випливати юрба яскравих людей, в очах яких світиться характерний вогник. Правду адже говорять, що гравець гравця бачить здалеку!

Традиційно, ви зможете купити настільні ігри для себе, улюблених, і, звичайно ж, для подарунків вашим улюбленим, дорогим і близьким людям. У новому місці ви знайдете всі наші хітові настолки, ваші улюблені гри для компаній, головоломки і навіть може бути щось зовсім нове й несподіване. Приходите, ми будемо приємно дивувати.

Так, ще важливий момент - наш магазин у Каравані працює в колишньому графіку, і наш інтернет магазин настолок як і раніше доступний для вас, дорогі друзі! Ми, немов новорічні ельфи, працюємо напередодні нового року й Різдва, в 3 зміни J. Усе для того, щоб подарунки під ялинку були самими неймовірними, а ми-те знаємо, чого ви прагнете!

 

Загалом, ми готовимо наш Game point на 4-м поверсі Торгового центру Gulliver, за адресою Спортивна площа 1. Добиратися буде максимально зручно – у безпосередній близькості перебуває м. Палац Спорту, від м. Хрещатик, Майдан, пл. Леву Толстого небагато пройтися пішки (10 хвилин бадьорим кроком, заодно й ігровий азарт нагуляєте). Enjoy us, будемо так само ради бачити вас на порозі нового року, як і в усі інші дні. 

Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: