Розваги в кам'яному віці

 Що ми знаємо про кам'яний вік і людей того часу? Насправді, не так уже багато. Знаємо, що наші первісні предки полювали на мамонтів, носили замість одягу шкіри, жарили собі їжу на багатті й жили в печерах. Але, якщо вірити грі « Кам'яний вік. Junior», у ті далекі часи не все було так уже серйозно й суворо. У прадавніх людей були, виявляється, і свої розваги. І, звичайно, особливо вміли себе розважити шустрі первісні діти. Магазин ігор «Хід Конем» пропонує вам переміститися в часі й побачити всю різноманітність прадавнього життя своїми очима.

Купити настолку « Кам'яний вік» – це значить стати на якийсь час справжньою первісною дитиною, батьки якого пішли на полювання, а він відривається із друзями по повній. Взяти участь у грі можуть четверо непосид, яким має бути змагатися в будівництві хатин, приручати тварин і відшукувати цікаві артефакти. У вашому розпорядженні буде вісім локацій, з'єднаних між собою стежкою. Одержавши на руки дерев'яного міпла (зображення первісної дитини) і розпізнавальний жетон, ви стаєте повноправним учасником усіх подальших подій гри.                          

Поле для гри розміщається в центрі стола. Жетони розкладаються на ньому випадковим образом. У локаціях, які має бути зайняти гравцям, розкладаються припаси. Право першого ходу належить гравцеві, одягненому в тигрову шкіру. Усі, можна починати веселі змагання! Кожний гравець буде відкривати по одному жетону, Який лежить біля ігрового поля, і виконувати його приписання, одержуючи при цьому необхідні ресурси. Наприклад, якщо на жетоні зображена грань кубика з певним числом крапок, то гравцеві слід переміститися на стільки ж позицій уперед. Якщо гравець попадає в яку-небудь локацію, то може пошукати там ресурси й, якщо знайде, сховати їх у надійному місці.                                            

«Хід Конем» рекомендує « Кам'яний вік. Junior» усім, хто збирається купити настільні ігри для захоплюючого проведення часу. Гра, як нескладно догадатися, сподобається не тільки дітям, але й утомленим від вантажу повсякденних справ дорослим. Заходите на сайт нашого інтернет-магазину й замовляйте кращі настолки Києва за доступними цінами!