Фанти для дорослих

Вашим відносинам не вистачає яскравих переживань? Ви почуваєте, що бажання близькості вгасає в діловій рутині? Вам хочеться відчути всю повноту сексуального життя? Тоді інтернет-магазин ігор «Хід Конем» настійно рекомендує вам пограти в настолку «Фанти. Масло у вогонь». Ця заводна іграшка для дорослих не тільки допоможе вам вийти з емоційного застою, але й дозволить вийти на новий рівень сексуальних відносин з партнером. Ми рекомендуємо купити настолку «Фанти. Масло у вогонь» тем парам, які не бояться експериментів і прагнуть розширити свій любовний досвід.                                                              

Правила цієї настолки для закоханих пар гранично прості. У вашому з партнером розпорядженні будуть 48 кольорових карток з дуже пікантними завданнями. Їх вам і прийде виконувати, дотримуючи правила черговості. По ходу гри міняється колір карт, а завдання стають усе більш непередбаченими. Романтичні завдання, як не складно догадатися, містять фанти білого кольору. При переході на жовті фанти рівень вашої сексуальної активності помітно виросте. А коли в гру вступлять фанти рожевого й червоного квітів, милі залицяння миттєво перетворяться в жагучі пещення.                                 

Якщо ви розв'язали купити настільні ігри в Києву для дорослих, те обов'язково почніть із настолки «Фанти. Масло у вогонь». Саме ця гра дозволить вам забути про всі умовності й цілком віддатися океану почуттів. Ви будете відіграти в ці фанти знову й знову, поки, втомлені й щасливі, не заснете міцним передранковим сном. Звичайно, ви можете не виконувати відразу всі 48 сексуальних завдань, тому що для деяких їх їх може знадобитися специфічний реквізит. Переглянете всю колоду заздалегідь і відберіть ті фанти, які вас особливо збуджують. Потім до них обов'язково приєднуватися й інші, тому що ваші сексуальні фантазії від гри до гри будуть ставати всі сміливіше.                               

Магазин настільних ігор «Хід Конем» приготував для дорослих багато запальних настолок за доступними цінами. Гарантуємо, що наша добірка здивує навіть еротоманів з більшим досвідом. Заходите на наш сайт прямо зараз, замовляйте, що сподобалися іграшки й робіть своє сексуальне життя більш просунутої!            

Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: