Знайомтеся «Імаджинаріум. Аріадна»!

 

Настолкі Києва, які ви можете замовити за доступною ціною в інтернет-магазині «Хід Конем», поповнилися ще однієї чудовою іграшкою. Раді представити дітям і їх азартним батькам чудову гру на воораженіе «Імаджинаріум. Аріадна». Якщо в попередньої версії цієї настолки було достатнє багато похмурих образів і сюжетів, більше відповідних для дорослої психіки, то в новому варіанті позитива цілком достатньо. 

Виробник Cosmodrome Games, який створює захоплюючі настільні ігри для всієї родини, і цього разу не розчарував своїх шанувальників. Нова настолко знову віднесе вас у мир образів і асоціацій, де ваша фантазія буде працювати в посиленому режимі. «Імаджинаріум. Аріадна» відмінно підходить не тільки для проведення сімейного дозвілля, але й для цікавого відпочинку в будь-якому колективі. Учасники гри, обмінюючись візуальними загадками, стають ближче й зрозуміліше один одному.           

Наш магазин настільних ігор радить придбати нове доповнення до карткової гри, що вже полюбився, «Імаджинаріум» усім, хто займається або тільки планує зайнятися творчістю. Справа в тому, що регулярно відіграючи в цю просунуту розвивалки, можна розбудити свою креативність і почати мислити так, як мислять художники. Разом зі своїми дітьми або колегами по роботі ви на цілу годину випадете з реальності і проведете цей час неймовірно цікаво!  

Взяти участь в описується грі можуть до 7 людей. З колоди, у якій утримується 98 зображень, учасники набирають по 6 карток. Після цього визначається провідний, який бере зі своєї колоди випадкову карту й придумує до неї яскраву асоціацію. Загадана карта кладе зображенням униз, а зверху в такий же спосіб кладуть карти інших учасників, які намагають розгадати асоціацію провідного. Після цього всі карти перемішуються й викладаються картинками нагору. Серед відкритих карт учасники прагнуть угадати карту, загадану ведучим. Окуляри нараховуються ведучий лише в тому випадку, якщо його карту вгадав хоча б один з учасників.                            

Інтернет-Магазин «Хід Конем» радить купити настолку «Імаджинаріум. Аріадна» усім тим, хто любить весело й з користю проводити час у компанії близьких і друзів.