Рятуйся хто може! Зомбі в будинку!

 

 Ахтунг! Увага! Хіба ти ще не зіграв у круті гру "Зомбі в будинку"? Наш сайт готовий вибачити тобі цю помилку й дати можливість виправити ситуацію, інакше зомбі здобудуть перемогу над тобою й компанією твоїх гарних друзів. Гра для дітей про зомбі вже заслуговує на увагу тільки за те, що її персонажі наділені чарівними рисами, виглядають мило й цілком необразливо, але несуть неймовірну небезпеку. Прагнеш упоратися із черговим смертельно небезпечним завданням? Тоді магазин настільних ігор "Хід конем" розкриє тобі секрет цієї захоплюючої настолки прямо зараз.

Ти з компанією друзів набрели на занедбаний будинок у глухому лісі, і звичайно, по класиці жанру, не втримуєтеся від спокуси заглянути туди, випробувати удачу. А там, товариші, ой що діється... Зомбі, зомбі, зомбі, мутанти-павуки й інша бридка погань. Загалом, потрапили ви, чуваки, не на жарт. Завдання гравців полягає в тому, щоб покинути будинок, відшукавши каністру бензину й ключі від машини, припаркованої з іншої сторони цього злощасного будинку. На шляху будуть чекати кровожерливі зомбі й нещадні монстри, з якими треба буде боротися. Ну як тобі? Заводить, правда? Відразу лоскочуть нерви, руку чешуться від бажання здолати страшних зомбі і їх соратників. Персонажі гравців теж досить прикольні, усі такі різні й унікальні, що відразу можна навіть розгубитися, вибираючи свого героя. Такі настільні ігри заслуговують на увагу й почесного місця в кімнаті кожної дитини або дорослого ігромана.

Гра тактико-рольова, а не якась безцільна бродилка, де все вирішує удача. Отут треба б мозок включити. Зомбі хоч і дурні, але гра змусить тебе стати небагато стратегом, який спритно обходить усі перешкоди на шляху до порятунку. Відіграти сподобається як із друзями, так і з родиною, у кожному разі буде дуже весело й захоплююче. Так що на порядку денному: купити настільні ігри в Києву. Наведення ми дали, азартом зарядили, тепер твоя черга діяти. І помни, що купити настолку - це дуже важливе й відповідальне завдання, адже обрана коробка стане цілим новим миром, де не вщухають страсті, війни й протистояння добра й зла, і тільки ти в силах здолати погань.