Відіграй, поки молодий!

 

Буває чи в тебе відчуття зробленої розгубленості при виборі нової настолки? Хочеться всі й відразу, а скільки крутих і довгоочікуваних новинок! Эх, вибір порию такий нелегкий, але давай ми допоможемо в цій справі. Припускаємо, що ти - дружелюбна й товариська людина, раз прийшов до нас в "Хід конем" за настільними іграми, тому що найчастіше вони припускають участь мінімум двох гравців. Тому давай зупинимося на іграх для компаній, адже збиратися разом - дуже круто, а проводити час із користю й інтересом подвійно приємніше.

Гри - це як єднальна нитку, яка об'єднує будь-яких людей, які, можливо, у реальному житті не спілкувалися, а отут - бац і всі, погравши разом, вони відкрили один одного. Напевно, для кожного найдеться гра по смакові, адже творці так ретельно продумують усі нові й нові сюжети, завдання, цілі, поля і т.д. Загалом, щоб догодити все своїм друзям, треба запастися декількома видами ігор. Мабуть, самими ходовими стануть різні веселі бродилки або більш серйозні логічні стратегії. Але дивися по настрою друзів, саме собою.

Для гучних і активних компаній більше підійдуть настільні ігри в дусі "Активують Original", "Еківоки в дорогу" або "Башти" від українського виробника (аналог культової Дженга). Такі немудрі розваги познайомлять людей, знизять напруга, усе стануть більш розкріпаченими, зрозумівши, що потрапили в компанію "своїх". Якщо хтось захоче блиснути розумом, кмітливістю або навіть нестандартним мисленням, запропонуй класичні Данетки, які теж на ура піднімають настрій.

Купити настільні ігри в Києву повинен кожний гостинний хазяїн, часто приймає друзів у себе будинку. А мало чи що? Раптом товариші не знайдуть загальну мову, будуть соромитися або виникне "не та" атмосфера? Вуаля - у тебе приховані чарівні коробочки, які легко впораються з будь-якими мовчунами, буркунами, позерами або занудами. Та й для старих знайомих таке дозвілля стане можливістю невимушено провести вечір, відкрити нові сторони давніх друзів. Коли, як ні замолоду, відіграти?

Магазин настільних ігор зараз усе частіше відвідують і дорослі особистості, що відбулися, які з дитячим азартом підкорять нові мири, виконують складні завдання, рятуючи людство від немінуется загибелі. Тому постав собі мету: купити настолку вже зараз, щоб стати досвідченим ігроманів, коли ти будеш у статусі тієї самої особистості, що відбувся, .