Ти тільки уяви собі!

 

Захоплюючі настільні ігри від HobbyWorld поповнилися ще однієї класної развивалки за назвою «Воображарій Junior». Відомо, що дитяча фантазія не знає рамок і границь, а тому потрібно дати цієї фантазії заробити на повну. Магазин настільних ігор «Хід Конем» знає, як зробити це легко й не дуже дорого. «Воображарій Junior» – це настолко, яка розів'є у ваших дітей асоціативне мислення й ніколи не дасть їм засумувати. 

   Юним учасникам цієї оригінальної гри числом від 3 до 9 пропонується в обмежений часовий період обмінятися загадками за допомогою жестів, міміки, слів і малюнків. Загадуються слова будуть написані на розданих учасникам картках. Підібрані ці слова з таким розрахунками, щоб їх легко міг відгадати шестирічна дитина. Творці гри передбачили два варіанти завдань різному ступеня складності, щоб діти згодом могли перейти з легкого рівня на більш складний, радуючи своїми успіхами батьків.   

«Воображарій Junior» – це динамічна настільна іграшка російською мовою, з якої ваша дитина буде розбудовуватися не щодня, а щогодини. Завдяки 147 двостороннім карткам з півтора тисячами завдань дітям молодшого віку ніколи не прийде нудьгувати. У цій грі їм потрібно буде виявити всю свою кмітливість, включити уяву й бути гранично уважними. До речі, «Воображарій Junior» просто створений для того, щоб ефективно тренувати мовна навичка й моторику.   

          

Батьки також можуть взяти участь у цієї по-Справжня захоплюючої настільній грі, допомагаючи дітям набути впевненості у своїх творчих здібностях. Загадуючи й розгадуючи слова, будуючи один одному смішні пички, фантазуючи й придумуючи карколомні асоціації, ви просто перестанете стежити за ходом часу. Діти неодмінно оцінять ваш ентузіазм і готовність бути з ними на рівні в цій нескінченно цікавій грі.         

Тепер ви розумієте, що турботливим батькам просто необхідно купити настолку «Воображарій Junior» своїм маленьким фантазерам у магазині «Хід Конем». Ця ретельно продумана іграшка ідеально підійде для проведення вихідних і сімейних свят. З нею розвиток ваших малят піде набагато швидше й веселіше!