Відіграй по_дорослому або « як я зустрів вашу маму»

 

 Усі самі класні спогади мого життя так чи інакше пов'язані з настільними іграми. Хоча до років 20 я якось взагалі не цікавився ними. І як я жив без них?! В універі я знайшов "своїх" чуваків, близьких за духом і інтересам. Ми відіграли у футбол, ходили в клуби, знайомилися з дівчиськами. Макс - мій кращий друг - реально розумний і захоплюється людей, який чимало мене навчив. Ми дотепер дружимо, тепер уже родинами, адже нам уже по 30 років, ніяк! Отож, саме завдяки Максу і його широким інтересам, я й зустрів свою кохану дружину.

У цей день Макс відзначав свій 20-й день народження. Нас усіх здивувало й насмішило те, що свято він запланував будинку. Ми стьобався із нього, представляючи, як сидимо за святковим столом у ковпачках і із сопілочками, а його мама нас фотографує біля тортика зі свічками. Але насправді, цей хитрий лис придумав круту тему, завбачливо відправивши батьків до друзів. Макс любив настільні ігри, а отут він ґрунтовно підготувався, накупивши пари-трійку "дорослих" настолок. Була зібрана більша й гучна компанія, куплене багато випивки й закусок.  Благо, іменинник жив у частці будинок, тому нам було де розгулятися, не перешкодивши сусідським бабусям спати. Ми почали з "застільній" гри, як ми її потім називали, від виробників Третя Планета - "Будьмо!". Це був ідеальний початок ідеального молодіжного гуляння. Ми розігрілися, повеселилися й швидко познайомилися між собою, адже багатьох гостей я не знав. Юлю я запримітив відразу: рудоволоса, висока, з очима кольору шоколаду й заразливим сміхом. Ну чого вже там, я конкретно закохався з першого погляду.

Потім прийшла "Білочка"... Ні, не подумайте нічого страшного, це була друга гра. Чим більше ми відіграли, тим більше сміливим і певен я себе почував. До речі, дівчиська пили дуже мало, але вони теж веселилися на всю котушку, що ще раз доводить: присутність алкоголю на святах зовсім необов'язково. Іноді для створення дружньої й веселої атмосфери досить купити настільні ігри. Загалом, після цієї гри я заговорив з Юлею. Наша симпатія явно була взаємної, чому я несказанно обрадувався, смакуючи цікаве продовження вечора. Але Макс не вгамовував, і от уже третя яскрава коробка була навалена на стіл. "Йорж". Це був апогей нашого розгулу. Завдання з картками просто вражали уяву, було дуже смішно спостерігати за учасниками, та й випробувати себе теж було дуже захоплююче. Не буду вдаватися в подробиці, як закінчилося це славне свято, але потім Юля мені розповідала, що я навіть збирався везти її знайомитися з моєю мамою, і клявся у вічній любові.

Зараз Юля моя дружина. Тепер магазин настільних ігор став нашим улюбленим місцем для витрати сімейного бюджету, хоча Хід конем старанно пропонує самі адекватні ціни в Києву. Купити настолку для нас - це зайвий раз згадати той яскравий вечір, коли ми вперше побачили один одного. Скажу по секрету, "дорослі" настолки сподобаються не тільки гучним компаніям, але й парам. Щоб різноманітити інтимне життя, рекомендую звернути увагу на серію з фантами або, наприклад, Дженга Romantic. Це сподобається вам, гарантую! Неважливо, ви тільки почали зустрічатися або вже 20 років одружені, такі свіжі ідеї надихають, хвилюють почуття й бажання. Перевірене!