Гострі навички відточи в грі

 

 Усяка навичка буде корисною, якщо він отриманий у процесі гри. Настільні ігри Києва дозволять вам одержати купу нових навичок і загострити ті, що уже є. І, звичайно, ви зможете відмінно провести час у компанії друзів! У цьому огляді ми поговоримо про дві чудових іграшках, за допомогою яких ви розів'єте в собі бійцівські якості й навчитеся безстрашно долати будь-які перешкоди.                

 

«Підземелля. Обитель Чудовиськ»

 

Магазин настільних ігор «Хід Конем» дуже рекомендує вам цю іграшку від виробника HobbyWorld. Ви ще не знаєте хто такий Рамалью і чому загрожує зустріч із ним? Тоді відправляйтеся в страшні підземелля, населені монстрами всіх мастей. Тут ні вам, ні вашим партнерам по грі вже точно не прийде нудьгувати. Вам має бути щомиті ризикувати, вступаючи у двобої з дивовижним населенням підземель, а також з іншими першопрохідниками, які далеко не завжди будуть настроєні дружелюбно. Як ви догадуєтеся, суть цього квесту-фільму жахів полягає в тому, щоб заробляти собі бали будь-яким законним і протизаконним способом. Збирайте артефакти, виконуйте складні завдання й рухайтеся тільки вперед – на зустріч із хазяїном пекельного підземелля, алхіміків і чаклуном Рамалітом. Так, до речі, ви можете пограти й на його користь, усіляко перешкоджаючи іншим гравцям на шляху до мети. Залишитися на стороні добра або укласти звабну угоду зі злом – кожний учасник гри «Підземелля. Обитель чудовиськ» вирішує самостійно. 

  

«Зомбі в будинку»

 

Ця іграшка від виробника Magellan допоможе вам відточити навички боротьби із шаленими зомбі. Магазин ігор «Хід Конем» обіцяє вам каскад не забуваються вражень, гарну дозу трешу й купу вбитих зомбі. У Богом загубленому лісі коштує хатинка на курячих ніжках, а в ній… Ні, не Баба Яга. Отут живе сімейка справжніх зомбі, що з'явилися в ході якогось не дуже вдалого експерименту. Представте себе на місці мандрівників, які заплутали й ненавмисно забрели в такий будиночок. Мурашки по шкірі вже побігли? Якщо ні, то розкривайте коробку із грою, діставайте жетони й кидайте кубик.                                                                       

У грі можуть брати участь 5 людей. Для початку вам необхідно буде відшукати зброя, без якого зустріч із зомбі може закінчитися досить швидко й жалюгідно. Крім того, урятуватися вам допоможе вантажівка. Оперативно шукайте ключ від його запалювання, а якщо ні, то мутанти доведуть свою криваву справу до кінця. Також не зайвими виявляться вчасно знайдені медикаменти. З їхньою допомогою вам удасться швидко залікувати рани й не покинути друзів у важку хвилину. Таку от серйозну й, разом з тим, драйвову ви можете купити настолку для захоплюючої гри в будь-яку годину дня й ночі!  

    

Купити настільні ігри в Києву вам пропонує інтернет-магазин «Хід Конем», в асортиментах якого є все для того, щоб ніколи не нудьгувати!