Ти - не ти, коли немає гри

Любиш відіграти до втрати пульсу й пам'яті, до остаточної й незаперечної перемоги або ганебної поразки? Тоді наш магазин настільних ігор - це твоє райське місце, де зібрані сотні нереально крутих настолок, відповідних для будь-якого настрою, стану, компанії й ситуації. Будь-який ігроман відшукає тут щось нове й невипробуване, навіть якщо його ігровий стаж перевалює за десяток років. Повір, мир настільних ігор не статичний, він дуже навіть динамічний і сучасний, тому отут тільки й устигай, що ганяйся за останніми новинками, адже мисливців урвати свіжу захоплюючу гру вистачає. Виходить, щоб добути нову настолку, тобі потрібно зіграти на випередження конкурентів - теж свого роду пригода.

Але хіба запеклий ігроман, як ти, буде проти змагання або навіть бою? Думаємо, що немає. Азарт, прагнення перемогти за всяку ціну, продумати хід, залишивши суперника далеко за, ейфорія від перемоги – от те, що наповнює тебе під час ігор. Згодом деякі настільні ігри набридають, приїдаються, виникає нестримне бажання спробувати щось нове, захоплююче й неординарне. Якщо це так, то в тебе, друг мій, прямий ціла Справжня залежність! Але не переживай, купити настолку в Києву можна в будь-який момент дня й ночі в нашому інтернет-магазині «Хід конем». Повір, ми теж усе тут із залежністю, адже відіграємо, не перестаючи, щоб ти міг купувати тільки самі круті настільні новинки, які приносять кайф. Скоряючи одну гру за інший самостійно або разом із друзями й близькими, ти розбудовуєшся, весело проводиш час із класними людьми, потрапляючи в нові мири, де всі так здорово й непередбачене. Так, нам теж жалко, що в реальному житті немає паралельних мирів, куди можна було б прошмигнути на тиждень-іншу, так сказати, розвіятися. Але є магазин ігор, де на кожному прилавку й у кожному впакуванні заховані цілі всесвіти з невирішеними завданнями й відважними героями, що бідують у твоїй допомозі. Твоя фантазія - ключ до нових мирів, до неймовірних пригод і знайомствам.

Якщо ти настільки ігрозавісім, що тебе хлібом не годуй, дай купити настільну гру, те знайди своїх однодумців і вперед підкорити ігровий мир! Це не комп'ютерні бродилки або стрілянина із гранично плоским і заїждженим сюжетом, це свого роду класика й ретро-шик у сучасному виконанні. Ми маємо на увазі настолки, ти ж зрозумів? Київ, Одеса, Львов, Харків - уся Україна об'єднана ігроманами, які відіграють цілими днями, а не страждають фігньою у дворі, малюючи літери на заборі. Ми - прогресивна молодь, яка знає собі ціну, і знає, чого прагне. І ми за активне й нетрадиційне дозвілля, яке зближає людей, розбудовує світогляд і відкриває новий мир. А ти з нами?