Магеллан, так не той самий

А знаєш чи ти, друг, хто такий Магеллан? Передбачаючи відповіді, які швидше за все підуть:

·        Магеллан – це торговий центр у Києву, на Теремках

·        Магеллан – це якийсь там відкривач, мореплавець, мандрівник, який якусь, здається, країну відкрив, але це не точно

·        Ні, а що?

·        Не певен(а)

·        У мене будинку є Магеллан! Точніше, настільні ігри від цього бренда!

Тих, хто відповів у дусі варіанта 2 і останнього, прагнемо поздоровити: за більш-менш приблизне розуміння суті питання й оригінальність. Ми не будемо зараз занурювати вас в історичні дані й видавати на-гора те, що можна прочитати у Вікіпедії або нагугліть, але прагнемо торкнутися такої теми, як настільні ігри від бренда Magellan. 4 настільні ігри, які є серед усієї купи прикольних ігрулю, це такі настолки, як:

1.      Шакал

2.      Агенти (The Agents)

3.      Шакал: Острів скарбів (Jackal: Treasure Island)

4.      Шакал: Підземелля (Jackal The Dungeon)

Деякі з них уже стали перлинами ігрової скарбниці шаленого фаната настолок. Занадто довго пояснювати, за які саме заслуги настільні ігри від Magellan так довелися по душі тим, хто виділив їх у розряд особливих. Просто спробуй – як знати, може бути вони скорять і твоє серце? Що стосується особисто нашого досвіду, то ми в Хід Конем пробували всі наші ігри. Так-так, це дійсно так! Не дивуйся, дорогий друг, це не надмірний фанатизм, але всього лише прояв любові до тієї справи, якого ми присвячуємо основну частину свого життя й під яке підведена наша професійна діяльність. Відіграємо в усі наші настільні ігри, і з іграми від Magellan також гарні знайомі. Цікаві стратегії, можна брати!

Наш інтернет магазин настільних ігор пропонує різноманітний асортимент, у якому кожний запеклий гравець бла бла бла … Коротше, відіграйте в настільні ігри, і буде вам щастя! Вибір настолок в Хід конем дійсно вражає, і отут можна нарити гру на будь-який смак, колір, для будь-якого приводу й різних компаній. Часом контекст ситуації й формату зустрічі, на яку ти прагнеш побрати із собою настільну гру, вирішує, зобов'язуючи до дотримання певних правил, це не лихо. Настолкі здатні створити мега-позитивну атмосферу й розтопити лід між учасниками гри, навіть якщо раніше була якась напруга або офіціоз був переважної нотою обстановки. Ризикнути й запропонувати діловим партнерам зіграти в настільні ігри? Чому б і так! Як знати, може бути саме такий несподіваний випад внесе свіжий струмінь у ділове спілкування й послужить джерелом натхнення для нових домовленостей і бізнесов-ідей. У такому випадку навіть Магеллан, який «не той самий», зіграє добру роль і зробить своя мила справа. Настільні ігри, вони такі: цікаві, багатогранні, несподівані й круті.