Конфлікт не допустимо, але є карти!

 Attention, намічається вечірка, і є цікава гра! Рада вечора: збираючись, не залишайте будинку сварки, склоки, конфлікти, а прихопите все це добро із собою. Нам воно, звичайно, не придасться, але можете викинути десь по шляху, тому що ж негоже зберігати у своєму житті всякий мотлох і емоційне сміття. Куди вже краще проводити час веселий і безтурботно. Хоча, настолко "Карти конфлікту" все-таки затурбує гравців. Наприклад, дуже актуальною турботою стане питання оцінки навколишніми ступені адекватності гравців. Не мудро, що адже нестримно іржуть ( саме так) серйозні й солідні на вид чоловіка, і милі виховані панянки залучають до себе увага, а настільки безпосередня поведінка йде врозріз із виставами про те, як повинні поводитися пристойні люди. Ламай систему, іди проти правил, вибирай провокаційні настільні ігри!

Так, від передмови до справи, go уже відіграти в "Карти конфлікту". Що ви там запитуєте, що ж за ігруліна така? Оой, це настолко з розряду крутих і в міру популярних. Крутості в ній надміру, а популяризувати у межах свого оточення може кожний, хто відіграв хоч раз. Так ми по собі знаємо, що ця настолко так крута, що про неї полювання дзвонити на кожному куті, ділячись емоціями. Поширити слухи й швиденько повідомити всі френдам про те, що незаслужено непоміченої залишається нереально прикольна настільна гра, це чесно й порядно. Саме так надходять справжні друзі.

Так, час - гроші, ще ближче до справи. "Карти конфлікту" це та сама настільна гра, яка стане ізюминою будь-який паті. Що-Що, ізюм не любите? Ок, нехай буде інжіріной, курагою, банановими чіпсами - не суть. Ця чумачечая настолко буде норм для вилазки на пікнічок, посиденьок удома або в кав'ярні. Тільки відразу попереджаємо, вас чекає бура емоцій і вибухи сміху. Добре, якщо чесно, те в деякі моменти вся компашка буде впадати в буйний сміх, істерики й шаленство, викликаючи в оточуючіх бажання викликати швидку допомогу. І якщо все-таки це відбудеться, запропонуєте знову прибулим лікарям приєднатися до гри. Цей хід конем гарантує успіх: використання такого зухвалого козиря, як "Карти конфлікту", це плюс нові люди до компанії, що вже зібрався, .