Мафія. Інтригуюча детективна історія

Місто засинає, прокидається… Хто прокидається?? Ну звичайно ж мафія. Культова настільна гра, що завоювала серця дорослих і дітей по усьому світу, не втрачає своєї популярності й упевнено займає лідируюче місце в колі загальновизнаних лідерів.

Цю ролевкі в далекому 1986 році придумав студент МГУ Дмитро Давидов. Тут тобі має бути стати мирним жителем, що викривають злочинне угруповання, або відчути себе частиною клану мафіозі, яка щоночі виходить на промисел і вбиває одного із громадян. Є й додаткові персонажі. Приміром, поліцейський, який після ходу мафії може уточнити в провідного статус підозрюється. Доктор же може вилікувати можливого потерпілого від смертельних ран ( звичайно, якщо правильно вгадає). Залежно від модифікації гри й кількості учасників число спеціальних героїв може варіюватися.

Чому ж так люблять «Мафію»? У чому рецепт такої слави? От кілька необхідних інгредієнтів:

Прості правила, зрозумілі навіть їжакові новачкові. Потрапивши вперше в коло людей, які відіграють в «Мафію», ти дуже швидко втягнешся – досить послухати правила й один раз спробувати.

Розтяжність. У гру може відіграти більша компанія, і в цьому її велику перевагу. Чим більше людей – тем цікавіше відіграти! Ніхто не залишиться за бортом – кожний одержить свою порцію веселощів!

Щіпка інтриги. Спостерігай за мімікою, жестами, рухами своїх супротивників або союзників – найменша усмішка може видати злочинця! А якщо ти один із представників « темної сторони», будь готів до того, що тобі прийде свідомо підставляти мирних і причинятися гарним – чим краще в тебе це буде виходити, тем довше ти протримаєшся на плаву! Завжди дуже цікаво спостерігати за процесом – під час першої гри учасники трохи сковані, їм важко ховати усмішки або приховувати емоції, але от приходить черга другого кола й усе так уживаються у свої ролі, що дійсно важко визначити, хто є хто.

В інтернет-магазині настільних ігор «Хід Конем» представлено кілька версій легендарної ролевкі. Крім класичного варіанта в нас є й інші варіанти розваги.

«Мафія Гранна». Крім стандартних героїв тут з'являються карти подій – вони здатні перевернути всі що відбувається з ніг на голову.

«Мафія Вій». Любите старинку? Чому б не відчути себе сучасником 17-го сторіччя? Та ще й нежиттю? Дуже цікавий варіант гри з ускладненими правилами й незвичайним антуражем.

«Кревна помста». Схоже на попередній варіант, але в іншій інтерпретації. Тут основні події відбуваються вночі, «позитивними героями» виступають вампіри, а темні персонажі представлені мисливцями. Удасться чи тобі обчислити всіх  невірних? Тільки час покаже…

Захоплююча детективна історія, результат якої неможливо визначити наперед – от про що «Мафія». Інтриги, таємниці, розслідування, боротьба за справедливість – усе це чекає тебе тут. Вибирай свою гру в магазині «Хід Конем»!

Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: