«Настільна» залежність

 

 

Кожний з нас так чи інакше зустрічався з тієї або іншою залежністю. Сьогодні людину з усіх боків оточують різні задоволення ( як корисні, так і не дуже), яким буває досить непросто протистояти. Комп'ютер, телевізор, мобільний телефон, соціальні мережі або навіть сигарети видадуться чимсь звичним. Але чув чи ти коли-або про нав'язливу потребу відіграти в настільні ігри й коштує чи бити тривогу?

Для початку варто сказати, що будь-яка залежність згубна. Це нездорова тяга до чогось, що робить нас трішки щасливішим. Чому тільки трохи? Тому що невільній людині з кожним разом хочеться усе більше й більше, виникає звичка, «доза» збільшується, а відчуття щастя – притупляється. Але, на наш погляд, настільні ігри – практично нешкідливе заняття. І от чому.

  1. Щоб пограти, потрібна компанія. Як мінімум – ще один партнер, але найчастіше мова йде про три-чотири людях. Немає замкнутості, зацикленні на собі, є присутнім момент соціалізації – у процесі люди знайомляться, довідаються один одного краще, заводять нові дружні відносини й зміцнюють старі. Почуваєш холодок у спілкуванні із другом або родичем? Терміново діставай «чарівну коробочку»!
  2. Гарна розминка для мізків. Приводилася величезна кількість доказів того, що настолки – прекрасний спосіб підтримки гарної інтелектуальної форми. А ти думав, нарощувати потрібно тільки м'яза? Уміст черепної коробки теж вимагає постійного струсу! А якщо тренування, до всього іншого, цікава й захоплююча (чому, властиво, і є процес гри), вона буде навіть більш ефективної.
  3. Відмінна інвестиція. Кожна людина знаходить свій спосіб відволіктися від сірого будня й розважитися. Так чи інакше, але за задоволення доводиться платити. Походи в кіно, смачна їжа або більш шкідливі сигарети – відносно постійні витрати з короткостроковим ефектом. З настільними іграми трохи інша ситуація. Так, витрата видасться великий, але це тільки на перший погляд.  Така покупка окупається з лишком, оскільки придбанням можна насолоджуватися тривалий час.

 

Не обов'язково купувати – можна мінятися з однодумцями, відслідковувати ігротеки (нагадуємо, що ми збираємо всіх бажаючих щонеділі!) або зустрічатися в спеціалізованих клубах по захопленнях. Але якщо ти дійсний фанат своєї справи й час від часу поповнюєш власну колекцію, яку потім захочеш показати своїм спадкоємцям у старості (і таке буває), тоді Тобі потрібно знати, де найкраще купити настільні ігри – в Україні або Києву. Хід Конем – магазин для друзів. Тебе чекають море цікавих ігор, сприймаються ціни і якісний сервіс!