Як розважити гостей у закладі?

    Ми знаємо, це питання в певний момент постає перед багатьма власниками кав’ярень, барів й інших просторів для відпочинку. Адже, завжди хочеться додати щось особливе,  аби гості захотіли затриматися у закладі якнайдовше та потім неодноразово поверталися. 

 
    Разом з тим, це має бути щось нетривіальне, але тематичне, що підійде саме для твого випадку. І настільні ігри тут доречніші за будь що, оскільки широкий асортимент для різноманітність направлень дозволяють підібрати ті варіанти, що підкреслить атмосферу твого закладу. Але як визначитися серед усього цього різноманіття? Так, це питання. Ми знаємо як це складно, тож вже створили різнопланову підбірку, у якій ти точно знайдеш гідну пропозицію для себе. Тож погнали!
 
    Alias
   Усі знають цю культову гру на пояснення слів. Ну, воно і не дивно, адже вона вже давно зарекомендувала себе як абсолютно універсальна: чи то для вечірки у колі друзів, корпоративу, чи сімейних посиденьок. Потрібно лише вибрати найбільш доречний варіант гри - “Вечірка”, “Чоловіки проти жінок”, “Класична” чи “Сімейна”. У нас є все! 
 
   Повірте, жодна компанія не пропустить можливість пограти в цю гру. Гра буквально дає змогу зрозуміти хід думок людей за рахунок підбору спільних асоціацій.  Душевний вечір забезпечено;
 
   Найпопулярніша гра з категорії ігор на реакцію. Весела та максимально ненапряжна, користується просто нереальною популярністю як серед дітей, так і серед дорослих;
 
   Класика всіх класик. Сміх гарантований! Витягуй брусочки, став згори башти та спробуй не повалити її. 
 
   Хто не чув про ігри з мемами, той не грав в настільні ігри. Та сама гра, яку доведеться купляти двічі, щоб ваші гості не стояли за нею в черзі.
 
   Обов'язково!!! Обов'язково потрібно мати щось максимально класичне. Багато хто з вас знає її з назвою Ерудит. Ваша задача поєднувати плиточки з ітерами утворюючи слова та поєднувати з існуючими на ігровому полі.
 
   Знаєш дженгу? Тут сенс той самий, тільки крутіше. Тут замість дерев’яних брусків - різнокольорові стільчики або драбини. Це та гра, коли хочеться грати, а не розбиратися з правилами;
 
   Спритність рук і ніякого шахрайства - це точнісінько про цю гру. Тут гравці змагаються у жвавості, виставляючи за обмежений час маленький акробатів у найбільш виграшні фігури. 
 
   Хочеться внести динаміки у спокійний вечір? Кольт експрес - топ варіант.  Гравців чекає пограбування потягу на дикому заході, тож не обійдеться без стрілянини, неочікуваних сюжетних поворотів та рандому, звісно. Що може піти не так? 
 
    Класний варіант для вечора у компанії друзів, коли хочеться просто посміятися та відпочити. Гравці підбирають найсмішніші варіанти жартів у надії стати головним дотепником у компанії;
 
    Алкогольна гра для відповідної тусовки. Тягнеш картку і виконуєш завдання. Виконав - заробив переможні бали, не виконав - п’єш. Ідеальна у своїй простоті! 
 
    Класика з класики, відомий багатьом бестселер, котрий не залишить нікого осторонь. Тут є все - боротьба один з одним, боротьба проти самої гри, інтриги, підлянки та шантаж. Ну, яка гра - такі й засоби)

 P.S. У разі відсутності якоїсь гри, готові зробити заміну на альтернативну гру.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
автор: Хід Конем