У що пограти в новорічну ніч?

          Хід Конем припускає, що ви посилено готуєтеся до Нового Року. Вигадуєте подарунки, купуєте новорічні іграшки, вирішуєте, де і з ким святкувати. Але якщо, що саме замовити на новорічний стіл, можна обрати в останній момент, то про те, у що пограти в новорічну ніч, щоб свято вийшло незабутнім — краще подумати заздалегідь. Ну або скористатися нашою шпаргалкою нижче, в якій ми зібрали найкращі настільні ігри для компаній, які підходять нагоді.

Багатьом відомий «Alias ​​(Алиас, Еліас, Скажи Інакше)» може стати чудовим універсальним варіантом. В іграх із цієї серії за обмежений час потрібно пояснювати слова, не використовуючи однокорінних. Причому ці патігейми підійдуть, як для маленьких компаній, так і для великих. Якщо ви святкуєте з дітьми, можна вибрати «Alias ​​Family (Сімейний Еліас) UKR» або замовити для юних гравців «Alias ​​Junior (Еліас Юніор) UKR», а самим пограти в «Alias ​​Party (Скажи інакше. Вечірка) UKR». У нашому інтернет-магазині є випуски різними мовами, тематичні, «Alias. Чоловіки проти жінок» — тобто варіанти на будь-який смак.

Ще однією веселою грою, яка включить ваші звивини, може стати «5 секунд». Вона перевірить, хто серед 3-6 осіб на цей час мислить найшвидше і точніше за всіх. Адже в цій грі-вікторині потрібно швидко придумати 3 відповіді на запитання з картки. Під час святкування це буде особливо непросто, а значить — ще веселіше. Для любителів і знавців музики є «Ответь за 5 Секунд Музыкальная RUS», а для гравців від 6 років — «5 секунд Юніор (5 Second Rule Junior UKR)». Причому в кожній версії близько 700 питань, тож цієї настільної гри потім вистачить на рік уперед.

Тим же, хто не розлучається з гаджетами навіть новорічної ночі, сподобається гра — «Pictionary air UKR». У ній достатньо завантажити безплатно спеціальний застосунок і можна малювати у повітрі за допомогою особливого стілусу! Щоправда, ваші художні витівки буде видно лише вашим колегам по команді через екран пристрою. Вони повинні здогадатися, що таке ви намагаєтеся зобразити, та правильно назвати слово.

Коли ж ви вирішите ще більше підняти градус веселощів, а діти підуть спати, можете переходити до drinking games. Алко-гра з відповідною назвою «Градус UKR» стане відмінним вибором. У ній на компанію від 3 осіб чекає кілька колод зі смішними завданнями. Їх можна змішувати між собою у різних пропорціях, залежно від бажаного рівня безшабашності. А якщо одразу купити доповнення «Підвищуй градус UKR», то можна грати дуже великою компанією.

Ну і, звичайно, не варто забувати про «Карти конфлікту UА». Навіть з одним цим випуском ви зможете вигадати тисячі неполіткоректних та відвертих жартів, пропонуючи до чорних карт з початком фрази білі карти з продовженням. Та й грати можна в компанії до 20 осіб — карток вистачить на всіх.

Цього списку цілком вистачить, щоб зустріти новий 2022 рік весело та оригінально. А як-то кажуть, як новий рік зустрінеш — так його й проведеш... Але якщо ви ще сумніваєтеся, у що пограти в новорічну ніч, заходьте до нашого магазину настільних ігор у ТЦ Дрім Таун або дзвоніть по телефону… Хід Конем з радістю підкаже, як зробити свято незабутнім!

автор: Хід Конем