ЩО подарувати на Новий рік?!

          Знаєте, у чому проблема передноворічного періоду? У множинному виборі. Адже на відміну від чийогось дня народження, коли потрібно вибрати один презент, перед Новим роком ми маємо обрати відразу багато подарунків, щоб порадувати всіх близьких та рідних людей. І щоб хоч якось полегшити цей процес, Хід Конем постарався скласти список із небанальних та цікавих варіантів того, що можна подарувати на Новий рік.

Також всі знають, що перед початком наступного року заведено складати карту бажань, щоб якнайбільше задуманого збулося. Але де взяти стільки журналів, щоб вирізати бажане та й сили на такий трудомісткий процес? Є класна альтернатива — карта бажань у яскравому тубусі з уже готовою основою та аркушами зі стікерами. Понад 200 наліпок, місячний календар на 2022 рік і навіть свічки для атмосфери чекають на вас у комплекті. На сторінці https://www.instagram.com/magic.and.wish/ можна вибрати колір тубуса та порадувати близьку людину таким цікавим сюрпризом.

Любителям подорожувати (або тим, хто давно хотів, але не наважувався) можна подарувати квитки до одного з міст України та книгу про це місто. На сайті http://ilovemag.com.ua/online-shop ви зможете придбати унікальні гайди українською мовою зі знижкою 10% по промокоду "HAPPYNEWYEAR2022". Ці стильні та сучасні видання дозволять пізнати Київ, Харків, Львів, Одесу з нового боку та переконатися, що Україна є країною з величезним туристичним потенціалом.

Універсальним подарунком може стати готовий новорічний бокс із планером, блокнотом, чашкою, аромасвічкою, святковими наліпками та багатьом іншим, що є на сайті https://yourplanner.com.ua/giftboxes. Ці гарні та корисні подарункові набори точно не залишать нікого байдужими, тим більше що за бажанням ви зможете зробити їх персональними, щоби точно почути захоплений вигук від одержувача.  А за промокодом "HK10" ти зможеш отримати знижку 10%.

Здивувати також можна неабиякими ялинковими іграшками ручної роботи, такими як ці — https://instagram.com/oh.natvorila?utm_medium=copy_link. Вони виконані з натуральних матеріалів у техніці макраме і стануть чудовою альтернативою звичайним кулям, а після Нового року – чудовою прикрасою для дому.

Найближчим і рідним може особливо сподобатися браслет із шовкової нитки зі срібною підвіскою, яка означатиме щось важливе або нагадає про знакову для вас подію. На сторінці https://www.instagram.com/mia.jwlr/ можна вибрати відповідний варіант, нанести індивідуальне гравіювання і навіть створити власну унікальну прикрасу зі змістом.

Якщо ж ви захочете зробити оригінальний подарунок, який прослужить своєму власникові багато років — зверніть увагу на багатофункціональну дерев'яну драбину з майстерні Craftor (http://craftor.com.ua/index.php?route=product/product&product_id=82). Вона виготовляється з високоякісного ясена або дуба, може служити також тумбочкою або табуретом, прекрасно вписується в сучасний дизайн і стане окрасою інтер'єру. Та й інші вироби для дому від цієї майстерні приємно вражають своєю красою та функціональністю.

Ну а для тих, хто знає, як важливо набути гармонії зі своїм внутрішнім світом, і хоче подарувати цю можливість близькій людині, ми маємо вдалу ідею. Ви можете купити абонемент на 4,8 або 12 годин психологічного консультування та подарувати його тому, хто хоче набути радості життя, віднайти внутрішній ресурс, налагодити стосунки в парі або розв’язати іншу проблему, яка заважає щасливому життю. З цими питаннями вже понад 5 років допомагає розібратися практичний психолог та психотерапевт Алла Садірова (https://instagram.com/sadirova_alla). На сайті https://counseling.meetyourself.world/ ви зможете ознайомитися з відгуками, вибрати відповідний варіант абонементу та допомогти дорогій людині зробити перший крок на зустріч до гармонії із собою та світом.

Наостанок, звичайно ж, зверніть увагу на настільні ігри. Тим більше, що в нашому магазині можна купити настільну гру на будь-який смак. Є універсальні патігейми, масштабні варгейми, дуельні стратегії та класичні євро, ігри для дорослих та для дітей. Якщо сумніваєтеся — обирайте бестселери або погортайте новинки, ну і, звичайно ж, запитайте у нас — ми підкажемо і допоможемо визначитися.

Сподіваємося, цей список ідей допоможе вам вирішити, що подарувати на Новий рік, і зробить ваше свято ще світлішим та яскравішим!

З любов'ю, ваш Хід Конем.

 

автор: Хід Конем