Передзамовлення Крихітні Акробати (Tiny Acrobats, Крошечные Акробаты)

 


Сказати, що ми раді — це нічого не сказати. Хід Конем шалено щасливий!

Адже наш магазин настільних ігор спільно з Lord of Boards може порадувати всіх шанувальників веселих сімейних ігор своєю новою локалізацією українською мовою — настільною грою «Крихітні акробати».

 

Причому це не тільки українська локалізація, це ще й ексклюзивна новинка 2021 року, яку поки не можна купити навіть англійською мовою. А ось замовити у нас в інтернет-магазині з великою знижкою вже можна! Адже гра Tiny Acrobats тільки-тільки була створена на основі великого спеціального випуску дебютної гри Седріка Мілле «Meeple Circus». Тому «Крихітні акробати» — дуже гарячий і смачний пиріжок, який може радувати вашу сім'ю і дітей не один день.


 

Чим же так чудові «Крихітні акробати»? Простими правилами, динамічними партіями (близько 30 хвилин), чудовим оформленням (тільки подивіться на ці симпатичні дерев'яні фігурки) і корисним ефектом від гри. Адже «Крихітні акробати» прекрасно тренують координацію і кмітливість у дітей старше 8 років.


 

  

 

 

У цій незвичайній настільній грі 2-5 гравцям належить влаштувати по 3 циркових вистави, змагаючись за найбільшу кількість оплесків. Щоб отримати останні, потрібно складати з фігурок акробатів, тварин, запрошених зірок і реквізиту циркові піраміди, виконуючи завдання з карток. Причому робити це потрібно вправно і швидко! Адже на номер у вас буде 2 хвилини, а спеціальний додаток (який можна буде завантажити безкоштовно) засіче час і додасть музику для необхідного антуражу. Умови отримання переможних очок оплесків будуть змінюватися в залежності від раунду та інших факторів, тому потрібно бути напоготові. Але складати з ваших артистів хиткі, але хитрі конструкції вам дуже сподобається. «Крихітні акробати» як ніхто знають, що таке — балансувати під куполом цирку. А до (число) їх можна замовити в Хід Конем зі знижкою 20%!

 

 

 

 

 

 


Щоб оцінити всю любов та якість локалізації Крихітні Акробати , мерщій натискай на кнопку «Завантажити правила гри», ми самі у шоці від цього витвору мистецтва) Дякуємо Седріку Мілле!

  

 

Тому якщо ви бажаєте завжди мати під рукою гру, де конкуренція поєднується з вдумливим тетрисом, а висока реіграбельність — з простими правилами, то можете до 31 липня замовити настільну гру «Крихітні Акробати» з 20% знижкою в нашому інтернет-магазині. Впевнені, що це передзамовлення подарує вам масу приємних вражень!


 


 Передзамовлення гри «Крихітні Акробати» (Tiny Acrobats) триватиме до 31 липня 2021 року.

 Ми чекаємо на гру в вересні 2021 року.

 

 

 


 

 


 

 

 

 

автор: Хід Конем
Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: