Передзамовлення Каліко (Calico)

 


Гра, яка стала п'ятою в рейтингу найкращих абстрактних ігор на сайті Board Game Geek, точно заслуговує бути локалізованою в Україні. Тим паче подивіться на цих котиків — хіба вони можуть залишити когось байдужими?

Саме тому наш магазин настільних ігор готовий з радістю представити вашій увазі гру «Каліко (Calico)»! Нашу спільну українську локалізацію з компанією Lord of Boards. Причому цю чудову сімейну стратегію ви вже можете попередньо замовити в інтернет-магазині Хід Конем! А до 15 червня 2021 року — ще й купити «Каліко (Calico)» зі знижкою 20%!

 

І лише відкривши коробку з грою, ви точно зрозумієте, чому вона викликає у всіх стільки позитивних емоцій. Усередині на вас чекає буяння фарб і розсип милих котиків!

 

Адже абстрактна стратегія «Каліко (Calico)» — це гра про те, як зшити барвисту клаптеву ковдру, щоб сподобалося як можна більшій кількості котів. Ви думаєте, вони не вибагливі?  

  

 

 

У цій чудовій грі Кевіна Расса у котиків будуть свої імена, окрас і вподобання у клаптиковому шитті! Так, на вас чекає 10 різних пухнастиків, на планшетах яких вказані різні умови отримання переможних очок. Зберете певну комбінацію візерунків (мурчики, до речі, не розрізняють кольори) — отримаєте жетон певного котика собі.

Ці комбінації гравцям потрібно збирати на індивідуальних планшетах. Причому стартові умови будуть для всіх різними та навіть змінюватися від партії до партії! Це забезпечить дуже високу реіграбельність і дозволить регулювати складність гри «Каліко».

Складати печворк вам належить з розсипу яскравих гексагональних клаптиків різних візерунків і кольорів. По два клаптики з симпатичного мішечка гравці отримують на руки, а три — викладають на загальний ринок. І ось так поступово, поповнюючи руку з ринку і викладаючи тайли на свій планшет, гравці формують неповторні квілти. 

Крім вподобань котиків, приносити переможні очки будуть тайли цілей на полях гравців, а також ґудзики різних форм. Зібравши поруч як мінімум три клаптики одного кольору, гравець може «пришити» їх жетоном гудзика і в кінці гри отримати за них додаткові бали.

Причому всі ці різноманітні способи отримання переможних очок дають 1-4 гравцям велике різноманіття можливостей кожен хід. Тому прості, на перший погляд, правила гри «Каліко» ховають за собою дивовижну глибину. Тим більше що ситуація на спільному ринку буде постійно змінюватися, тому вам потрібно буде не тільки намагатися прораховувати свої ходи, але і швидко приймати рішення виходячи з обставин.

Також в «Каліко» можна грати наодинці, відпочиваючи за розумною і цікавою забавкою. Ну і, звичайно ж, ця захоплива і дуже красива гра прекрасно підійде для всієї родини. У неї цікаво грати як дорослим, так і дітям старше 13 років, вона чудово підходить і для посиденьок з друзями, і для новачків в настільних іграх. І якщо ви коли-небудь мріяли в зимовий вечір обкластися теплими пухнастими котами, то настільна гра «Каліко» теж прекрасно вам підійде. Запросіть котиків до себе додому і займіться захопливим клаптевим шиттям! 

 

 

 

 


Щоб оцінити всю любов та якість локалізації Каліко , мерщій натискай на кнопку «Завантажити правила гри», ми самі у шоці від цього витвору мистецтва) Дякуємо Кевіна Расса !

  

 

Тому якщо ви бажаєте завжди мати під рукою гру, де конкуренція поєднується з вдумливим тетрисом, а висока реіграбельність — з простими правилами, то можете до 15 червня 2021 року замовити настільну гру «Каліко» з 20% знижкою в нашому інтернет-магазині. Впевнені, що це передзамовлення подарує вам масу приємних вражень!


 


 Передзамовлення гри «Каліко» (Calico) триватиме до 15 червня 2021 року.

 Ми чекаємо на гру в серпні 2021 року.

 

 


 

 


 

 

автор: Хід Конем
Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: