Передзамовлення Ініш і Ініш. Пори року (Inis & Inis Seasons)

  


      Хід Конем так довго цього чекавСподіваємося, і ви теж. А якщо ні — то ось СЮРПРИЗ! У нас в інтернет-магазині вже можна замовити настільну гру «Ініш» українською мовою і доповнення «Ініш. Сезони» до неї на додачуІ більш того — таке передзамовлення дає вам можливість купити українську локалізацію цієї чудової стратегії Крістіана Мартінеса зі знижкою 20%! Прекрасна можливість, яку оцінять всі мудрі ірландські королі, чи не так? Адже саме в них вам належить перевтілитися в настільній грі "Ініш (Иниш, Inis)".

Над цією приголомшливою настільною грою Крістіан Мартінес працював близько 8 років. І в ній сплелися мінімалізм з епічним розмахом, історія Ірландії з кельтськими легендами, прості правила зі стратегічною глибиною, контроль територій з драфтом карт. Ми взагалі не зустрічали раніше настільних ігор про Ірландію, а тут такий шедевр.   І ви тільки подивіться на дизайн «Ініш»! Незабутні деталізовані малюнки Джима Фіцпатріка (ілюстратора кельтських міфів та ірландця до глибини душі) заворожують і не дають випустити карти з рук. До речі, всі вони унікальні.

 

                      Дуже атмосферне оформлення фігурних тайлів земель для складеного ігрового поля від Дімітрі Бієлака (між іншим, художника ЖКГ «Ігри Престолів») теж викликає масу захвату.  

 

 

А додайте до цього 66 чудових мініатюр різних представників кланів і споруд (цитаделей, святилищ і столиці) — та отримаєте просто ураган позитивних емоцій, який перенесе вас прямо за часів давніх кельтів. А рука сама потягнеться за фарбами, щоб створити свою унікальну армію.

 

 

 

І найцікавіше, що таке яскраве оформлення не містить в собі нічого зайвого. Сама гра, як і правила, лаконічна, елегантва і шалено реіграбельна. Адже за переміщеннями фігурок по полю і битвами стоять лише ваші рішення і карти 3 типів (дій, територій та епосу). І в основі цієї механіки лежить драфт, але що важливо - абсолютно унікальний! Адже тільки в стратегії Ініш гравець може вибирати карти не тільки з тих, які йому передав сусід, але також зі своїх уже відкладених. Тобто під час драфту можна змінювати своє рішення, повертаючи в колоду - а це дає можливість змінювати свою стратегію в залежності від дій конкурентів і поточної ситуації.

За допомогою зазначений карт трьох типів 2-4 гравці будуть здійснювати всі дії: переміщати воїнів, відкривати нові землі, битися, будувати святилища (вони допоможуть в перевазі у духовній сфері) і цитаделі (які захищають клани в бою). Це все необхідно, щоб встановити контроль на як мінімум 6 землях і стати претендентом на трон. Той, хто виконає хоча б одну з умов стане новим Королем Ірландії!

 

А якщо ви хочете, щоб королів було кілька, або битися за цей титул вп'ятьох, то відразу зверніть увагу на доповнення "Ініш. Пори року", яке дозволить це зробити.

 

         

 

         Українська локалізація доповнення «Ініш. Пори року» містить 5 незалежних модулів, які можна використовувати в базовій грі як одночасно (в будь-якій комбінації), так і окремо.У вашому розпорядженні будуть:

— всі необхідні компоненти для 5 гравця (12 мініатюр клану чорного кольору і 4 нові карти дії);

— модуль «Нам потрібен король», що прискорює партії (особливо актуально при грі втрьох, вчотирьох і вп'ятьох) і дозволяє виграти одночасно кільком претендентам;

— морські території та гавані (так, тепер ви зможете подорожувати морем і завойовувати віддалені острови);

— 15 карт нових епосів, що дають додаткові можливості та дуже несподівані комбінації;

— модуль «Сезони» з новою механікою зміни пори року і кельтськими священними святами. Це дасть певні бонуси гравцям і додасть ще більше балансу в гру.

 

          Тому доповнення «Ініш. Пори року» легко привнесе в гру ряд нових цікавих стратегій і дозволить насолодитися ними 5-му щасливчику. І як тут не насолоджуватися, коли граєш в «Ініш»? Адже ця гра гідна королів! 


 

 


Щоб оцінити всю любов та якість локалізації гри «Ініш», мерщій натискай на кнопку Завантажити правила гри Ініш, Завантажити правила доповнення Ініш.Пори року ми самі у шоці від цього витвору мистецтва) Дякуємо Крістіану Мартінесу!

  

 

Тому якщо ви бажаєте завжди мати під рукою гру, де зможете стати королем Ірландії та відкрити для себе світ кельтського епосу, то можете до 31 травня замовити настільну гру «Ініш» та «Ініш.Пори року» з 20% знижкою в нашому інтернет-магазині. Впевнені, що це передзамовлення подарує вам масу приємних вражень!


 


 Передзамовлення гри «Ініш» (Inis) триватиме до 31 травня 2021 року.

 Ми чекаємо на гру в вересні 2021 року.

 

 

 


 

 

 

 Передзамовлення гри «Ініш.Пори року» триватиме до 31 травня 2021 року.

 Ми чекаємо на гру в вересні 2021 року.

  

 

 

 

 

 Передзамовлення гри «Ініш» (Inis) з доповненням «Ініш.Пори року» триватиме до 31 травня 2021 року.

 Ми чекаємо на гру в вересні 2021 року.

 

 

 

 

 Передзамовляючи гру 2 платежами: 1-й платіж треба оплатити відразу під час замовлення, а 2-й перед отриманням гри.

 

 

автор: Хід Конем
Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: