Гаряче кидалово!

 

Літо в резонансі, а ти ще не на море?! Не засмучуйся, друг, клич френдів, бери родину або збери робітник корпоративчик і всі разом GO-GO з нами на пекучі фестивалі й карнавали!

Викриємо всіх незнайомців пріховують свої особи під масками, покружимося під запальні мексиканські мелодії й не тільки, наб'ємо животи самою смачною їжею на планеті, познайомимося, якщо ще не знайомі й обов'язково разом вичудім що-небудь горрряченькое!

Отже, даємо точне наведення… та-та-та

Якщо ти в Києву відпочинь із нами на справжньому карнавалі 14-15 липня на ULICHNAYA EDA Київ. Santa Muerte Carnival (Завод^-завод-арт-завод «Платформа», павільйон)

 

Якщо ти в Харкову, тоді «Хід Конем» чекає всіх 21 – 22 липня на ULICHNAYA EDA. Cheat Meal (Завод^-завод-арт-завод «Механіка», павільйон)

УВАГА!!! ДАТИ ФЕСТИВАЛЮ ПЕРЕНОСЯТЬСЯ, СТЕЖИТЕ ЗА АНОНСАМИ !!! (інформація надана організаторами проекту ULICHNAYA EDA)

Більше про заходи пізнавай на офіційних сторінках Вуличної Їжі, а от чого чекати від Хід Конем ми розповімо прямо зараз!

За традицією ми представимо величенний вибір настільних ігор, головоломок, оригінальних фігурок Funko, офіційної продукції Марвел і DC, масштабну ігротеку… і багато інших постійних, крутих фішок знайдеш у нашої маркет зоні!

 

 


Але буде й новеньке!

У найближчі два фестивалі ми проведемо вікторину серед наших покупців за назвою «Гаряче Кидалово»

Умови дуже проста! У допомогу тобі лише твоє везіння й воля Всесвіту!

Отож, шлях Наступний: знайшов нас на фестивалі, підійди поздоровкаться! Можеш сісти пограти в настолочкі, можеш відразу собі щось вибрати в домашню колекцію із представленої на вітрині "бібліотеки ігор"!

Зробив покупку, викинь три кубики! КИДАЛОВО почалося!!!

Якщо випаде:

1) Три шістки (6 х 6 х 6), даруємо другу гру такою ж вартістю, як та, що ти купив!

2) Три одиниці/двійки/трійки/четвірки/п'ятірки, одержиш знижку – 20% на наступну покупку в нашому магазині (покупку можна зробити будь-яким способом: на сайті, у магазині, на будь-якому наступному фестивалі й т.д.).

Приклад: ти викинув 3 х 3 х 3 одержав знижку – 20%, лідер продажів Манчкин буде коштувати для тебе 360 грн., замість звичайної ціни 450 грн.

3) Якщо в сумі випаде 6, 7, 8, 13, 14, 15, знижка для тебе складе – 15% на наступну покупку в нашому магазині (покупку також можна зробити будь-яким способом).

Приклад: ти викинув 5 + 1 + 2 = 8 одержуєш знижку – 15%, вартість гри Діксіт Одіссея  замість 695 грн, знизиться для тебе до 590 грн.!

4) Якщо в сумі випаде 4, 5, 16, 17 – одержуєш подарунок від магазину Хід Конем (список і наявність подарункових позицій озвучить консультант перед твоїм кидком).

(!) ВАЖЛИВО (!) Головна умова участі у вікторині «Гаряче Кидалово» - зробити фото із грою, розмістити його у своєму профілі інстаграмм і відзначити на ньому профіль магазину «Хід Конем».


Ми готові дарувати подарунки, а ти готовий випробувати свою удачу?!

Місце зустрічі змінити не можна! :)