🔥 VIDEO ZHARA 🔥

Ти був коли-небудь на фестивалі блогерів? Ми ніколи. Це наш перший)
People там збереться із усіх інтернет просторів, тому навіть магазину настільних ігор потрібно бути підготовленими. І щоб не сісти в калюжу ми крутонулісь заздалегідь і замовили такі ігри, яких пострадянські країни ще не бачили :)

Світова класична Монополія залишиться цього разу за кадром, на її місце гордо й знамените стануть новинки за мотивами коміксів, фільмів і улюблених серіалів!

🔷 MONOPOLY SKYRIM 
🔷 
MONOPOLY The Lord of the Rings
🔷 
MONOPOLY The Walking Dead
🔷 
MONOPOLY COMICS

Ну й тому що старовірів на фестивалі не буде точно, те детективні Клоедо за участю улюблених акторів і персонажів теж зроблять кач)

🔸 CLUEDO Rick and Morty
🔸 CLUEDO The BIG BANG Theory
🔸 CLUEDO Sherlock

А ще ми просуваємо важливу місію запущену британцями. Англійці повертають у маси традицію колекціонувати. І в них це відмінно виходить! Ексклюзивні Funko уже знайшли своїх палких шанувальників і все частіше нам зустрічаються люди розшукують те персонажів з кіно, те мультиплікаційних героїв, яких не дораховуються їхні колекції! А тим часом деякі фігурки вже не випускаються й в інтернеті їх можна знайти only за більші гроші) Так що не проспите свою безцінну добірку! Приходите! У нас ще є) Величезний вибір, оригінальна якість, дуже низька вартість!

Офіційний сайт Video Zhara заявив десятки блогерів, перераховувати не беремося, але трохи популярних провідних і знайомих осіб ми таки помітили.
Серед них Олександр Педан, який в особистому Сторіс підтвердив свою присутність.
Маша Єфросиніна, красуня хохотуха ще та) Чудова українська телеведуча, що заряджає енергією й позитивом будь-який захід!
Павло Зібров у який раз повсталий з 90-х і читає репчик!
Мама Ріка, вона ж лунко співаюча Еріка.
И наша подружка Ната Лайм) Красуні починаючих з Хід Конем на самому старті, а тепер уже багатомільйонна блогер-діва Ютюба!

Усіх прагнемо побачити й послухати))

А че, не будинку же сидіти? #інтересноже :)



До зустрічі на ЖАРІ! Побери віяло, вентилятор або пульвілізатор)) Щось так побери, щоб не перетворитися в попіл від сонця й емоцій)

Наступний захід:

14-15 ULICHNAYA EDA Київ. Santa Muerte Carnival (Арт-завод «Платформа», павільйон)

21-22 ULICHNAYA EDA Харків. Cheat Meal (Арт-завод «Механіка», павільйон)