Тур «Хід Конем» по травневих фестивалях. Розклад


Халлоу, молодь! âœŒ


Магазин «Хід Конем» збирається в тур по травневих фестивалях, але просто вивісити графік і нічого не розповісти вам про вуличні заходи було б не справедливо! Кінь за душею не малий досвід нагромадив і погодився надиктувати пізнавальну статейку! Яка в процесі писання, іржання, згадування вийшла досить розвесела))

Верховний Кінь розв'язав почати із самих джерел.

Французьке слово "festival" означає — святковий. Слово хоч і старе, але значення свого донині не змінило. Стало бути відправляючись на фест ти із друзями або родиною завжди передчуваючи масове свято, вистав, розваг, подарунків і який-небудь ще дурничку!

Отож, на фестивалі живих ігор CULT (5-6 травня), такого щастя організатори обіцяють із головою! Вистачити повинне на всіх!

 




CULT збирає всіх у перші вихідні травня на ВДНГ! Будемо й ми!

Там планується Справжня жарішка для геймерів, гиків, аматорів настільних і вуличних ігор...
От, що обіцяє нам анонс:

🔵  Настільні, вуличні, комп'ютерні, а також відеоігри;
🔵  Історична реконструкція;
🔵  Лекторій і майстер-класи;
🔵  Література й кіно;
🔵   Маркет-Зона, фуд-корт;
🔵  Розіграші, подарунки, призи;
🔵  Косплей і ще багато всякого іншого.


Пари слів про косплей. Це коли народ переодягається у відомих кіноперсонажів, героїв коміксів або мультфільмів.
Команда Хід Конем, повним складом шанувальники Marvel, тому як учасники фестивалю ми чекаємо Месників з Infinity war! Кожного! Гарного супергероя! Наші дівчинки Капітана Америку, хлопці Наташу, а Кінь давно мріє возз'єднати совое копито з міцною рукою Халка у дружньому рукопожітіі.
И для того, щоб призвати Супер Героїв ми беремо із собою повну колекцію FUNKO фігурок, усіх персонажів і вже третій тиждень шепотимо магічні заклинання)

Ну й природно наша основна місія на фестивалі - максимальне впровадження в маси культури настільних ігор!
Настолкі – альтернативне проведення часу про який ми знаємо всі й трошечки більше!

 беремо весь асортименти;
✔ готовимо лекцію про настолко;
✔ обов'язково відкриємо самі популярні ігри, щоб зіграти з умільцями й навчити новачків!

Такі плани на 5-6 травня! Приєднуйся, разом зробимо резонанс!



Пекучий травень не зупинить нас своєї пекуче погодою, відразу після київського CULTа ми відправляємося нааааа....

Фестиваль вуличної їжі в Харків (11-13 травня)!

Для початку хочеться поздоровити першу столицю із прем'єрою, ULICHNAYA EDA розгорне свої столи на території Арт-заводу МЕХАНІКА вперше.
А для нас Харків «місто своїх»! Там живе багато наших постійних клієнтів, тільки встигаємо доставки відправляти) И всіх цих гарних людей ми готуємося зустріти в life режимі))
Верховний Кінь уважає це дуже романтичним, тому що знайомства на сайтах не втрачають актуальності й наш https://hidkonem.com.ua познайомив нас із тисячами знатних настольщіков, а початківців гравців ми обслуговуємо з особливою турботою, прийшов час побачити)

Коротше, повернемося до головної теми  що ж нас чекає на найбільшому гастраноміческом фестивалі країни з 11 по 13 травня?


🆒  А чекає нас там Женя Галич! :-) Славний Паца, фронтмен групи O.Torvald, учасник Євробачення й просто званий гість на народній гулянці.

🆒   Про їжу ні слова, усе читай в афіші організаторів, вони там таких кухонь обіцяють ДАТИ в маси, що під лопаткою ссати починає, відразу хочеться всі!

🆒  Тому більше розповімо про ВЕЛИЧЕЗНУ ІГРОВУ ЗОНУ ðŸŽ² там шукай наші ігротечние й торговельні столи в яскраво бірюзових скатертинах «Хід Конем». Обіцяємо, повз не пройдеш, обов'язково застрягнеш на Дженга або Dobble ;-)

Наша команда переконана, що поїсти на Вуличній Їжі це звичайно перше, що кожний зобов'язано зробити, але провести веселий час із родиною або із друзями так це ONLY у нас))

От що за справи чекають нас усіх у Харкову! І дати, і побрати, приходь пограти!




Ну й «бантик» усіх травневих проектів, це

BEER Festival Kyiv 19-20 травня на Арт-заводі Платформа!


Він і поверне нас додому) Там проведемо спільно свої чергові бездоганні міські вихідні! ðŸ‘Œ

Знаєте, про пиво ðŸº теж ні слова, про цей напій навіть не читай, усі що ще не знав, довідаєшся на фестивалі))) А ми розповімо яка в тебе буде альтернатива, якщо ти не п'є, але любиш веселі масові заходи!


Будуть чарівні столи « без келихів» зате з міпламі, картками, ігровими полями й найцікавішими ігровими сценаріями! Настільні ігри від
🔴 HobbyWorld,
🔴 Granna,
🔴 Hasbro і інших крутих виробників залишаємо за собою!

Для колекціонерів традиційно привеземо окрему добірку ексклюзивних фігурок Funko! Без них ми не ми. Обіцяємо, кожному найдеться герой коміксів, фільмів і мультів по смакові, у вигляді брелока або фігурки або навіть величезної статуетки для касти справжніх фанів.



❤Їж, відіграй, люби на фестивалі вуличної їжі!

До зустрічі в казці, друг
Твій, Хід Конем!