ТУРНІР «EVOLUTION»

 

Якщо почати з головного – 28-29 квітня наші друзі «Клуб настільних ігор - Нора» організовують ТУРНІР, який пройде безпосередньо в клубі по адресою: Князівський Затон, 14а.

Команда «Хід Конем» не могла залишитися осторонь, тому виступаємо партнерами й веземо гри, подарунки, навіть парочку своїх уболівальників, як і годиться магазину настільних ігор:)

Переможця в бої за головний приз і за додаткові, не менш фанові подарунки, організатори визначать за допомогою гарної вітчизняної настолки "EVOLUTION". Ця карткова, не складна ігруліна добре підходить для змагань, тому що в ній є присутнім невеликий відсоток рандомних. Це означає, що вгадати фаворитів у ході бою можна, але складно)

Коротко про гру.

Рекомендовна для віку від 12 років, але в наш час «покоління Z» з нею цілком під силу розібратися й більш молодшим людям. Заснована на теорії розвитку й еволюції тваринного миру. Багатофункціональні картки допоможуть гравцям створити певна кількість тварин, а властивості карт випадковим образом роздадуть сутям здатності, які й допоможуть тваринам вижити, прогодуватися й прокачатися в конкурентних природних умовах.

При бажанні, можна ознайомитися із правилами гри переглянувши відеоогляди, почитавши опису, вивчивши картки!

Справа в-Те!

За два – три години ти цілком можеш підтягти свої знання по "Еволюції" і в наслідку спробувати свої сили в ТУРНІРІ!

Немає нічого не можливого! Але важливо діяти планомірно.

Перейди на сторінку організаторів, ознайомся із правилами участі, заповни анкету, замотіворуйся призами й уперед!

Хід Конем чекає в Норі кожного, хто не просто захоплюється тваринами, але й на своїй шкірі готовий відчути всі етапи еволюції!!!

Вижити.

Перемогти.