З ХОЛОДУ В ЖАР!

Ми все так чекали тепло, що коли воно раптово настало не встигнули отямитися!

Учора крокував у шубі й застрявав до коліна в сніжні дюни, сьогодні з Еківоки пахвою йдеш у парк кошмарити людей беззвучною анімацією й показувати миру своя театральна навичка, а друзі регочуть дивлячись на тебе й намагаються вгадати, що ти показуєш зараз «колготки в сіточку» або «поранену в ногу лань»?

Мир настільних ігор так різноманітний, що в теплу пору нудьгувати не прийдется) Це раніше все сиділи на підстилках і перекидалися в карти, а зараз новийому поколінню UNO подавай або Свинтуса! Хоча ми згодні, ні бубновий валет, ні трефовий король не в порівняння з харизматичним Хлопкопитом, від одного виду якого настрій піднімається нагору!

 

Ми завсідники на фестІвалу і знаємо, що любить піпл! Не «хаває», а саме любить! На відкритих більших просторах для компанії від 5 до 40 років побери TWISTER, малеча від цієї гри в “піскучем” захваті, а дорослі кістки розімнуть, на шпагаті посидять.

А ще, команда Хід Конем нікуди не ходить без Дженга! Тому що знаємо, що на кожного «толкієністами» у світі мінімум 10-15 «дженгафанов»! И якщо в Війну кільця однозначно краще відіграти за столом (щоб усі міпли й фігурки вітром не розкидало й собака не проковтнув), те біля будь-якого пеньочка сідай і відіграй в Дженга!

Такі справи, друзі! Пишіть нам листа на info@hidkonem.com.ua

Усі читаємо, усім відповімо, а якщо є гарні ідеї й рекомендації, з який настолко крутіше всього відпочивати на природі, ділитеся! Обов'язково опублікуємо )))


PS: мис-хо! Ми отут згадали про алкоігри, але про це ні слова! Тільки пари посилань для дорослих дрібним шрифтом: Мексиканець, Деліріум, Білочка ;)

 

Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: