«I GAME FEST»

 

Колись команда «Хід Конем» була юної й сиділа в останньому ряді величезних університетських аудиторій докімарівая нічні сновидіння. А після лекцій ми, звичайно ж, проводили час із друзями на спортивних майданчиках, дискотеках, у дворах і будинку за PlayStation.

Так, культура настільних ігор у ті часи була нами не звідана. Із усього, що вдалося згадати це старий добрий кубик Рубіка, домінішко, лото, шахи, шашки, нарди, карти й легендарні КЕПС (але останні це більше наасфальтние, чому настільні:)). А в буржуйських будинках, у які попадати вдавалося вкрай рідко нам зустрічалася цариця Монополія – початок усіх початків :)

Отож! 31 березня ми сіли в машину часу і відправилися в студентські дні))) Тільки цього разу у статусі спонсорів фестивалю настільних ігор «I GAME FEST», який організував студентська Рада при "КПІ".

Планували заглянути на фест, як циклопи «одним оком», щоб клацнути на телефон парочку фотоуводити, увести до ладу, але атмосфера була на стільки ностальгічно веселої й безтурботної, що ми залишилися на парі годинок і навіть не помітили, як швидко вони пролетіли!

А місце! Чого тільки коштує місце в якому проходив захід. Читайте по губах – нічний клуб «Ин-то-на-ціяяя». Аж кров по венах прискорюється й серце стукає швидше!!!

В загальному, вивантажили ми багажник ігор ( так, правильна одиниця виміру кількості настолок – «багажник», а ти не знав?) і погнали!

EVOLUTION


  

DIXIT

 


Манчкінів

 

Дженга

ALIAS

 



Ігронулі в усі! Дивися як це було й ностальгуй разом з нами, якщо вже не студент :)

Команда "Хід Конем"
Не перемикайся! ;)