ТОП-5 НОВИНОК від «Хід Конем»

 

ШЕРИФ Ноттінгема

SHERIFF OF NOTTINGHAM

Ми розв'язали розмістити Шерифа в 5 кращих НОВИНОК від Хід Конем, тому що гра хоч і не мудрі, але оч крута, адже в головній ролі торговці-хитруни й шериф той ще хапуга! Ну що ж, навіть стражам закону ніщо людське не чужо!
По сюжету торговці везуть у місто товар, а Шериф на в'їзді перевіряє легальний чи вантаж, тому що правитель Ноттінгема на багато позицій наклала заборона й тепер їх можна провезти лише не легально! Уперед, перевір свій рівень хитрості зіграй торговцем, проведи шерифа або підкупи його! Ну а якщо мама народила тебе чесною людиною й лише у своїх снах ти дозволяєш собі порушувати закон, хабарничати й вступати в змови, то роль Шерифа дозволить виявитися у всій вроді твоїм схованим бажанням! Дуже емоційна настолко! На фарт, на чуйку, на жадібність)))) Обов'язково зіграй з комнаніей друзів!
Величезна, важка коробка з яркою іллюстаціей фігури суворого англійського Шерифа зійде відмінним подарунком для друга!
 
 

WAR OF THE RING (SECOND EDITION)

Толкієністи на всіх континентах нашої планети молитеся принцесі Ельфів прекрасної Арвен за перемогу Вільних народів у неймовірно масштабній грі "Війна Кільця". Ця настільна військова стратегія повністю відбиває події, про яких дійсно йшла мова в сазі про Братерство Кільця.
Не мала ціна гри повністю виправдана, ну от до копієчки! Чого тільки коштують більш двохсот фігурок війська, серед яких проніцальние ельфи, зарозумілі гноми, безстрашні воїни Ґондора, вершники Рохана, безмовні жителі півночі. І куди ж без сил зла: служників Саурона, юрб орків, представників східних народів – Харадріми й Істерлінг. Не обійшлося й без учасників легендарного Братерства Кільця: тут Фродо й Сем, Арагорн, Леголайс, Гімлі й інші. Кожний з персонажів має особливі здатності, описані в карті персонажа. Але незважаючи на те, що по книзі перемога зрештою в руках добра, то в ході гри вікторію силам Світла автори "Війна кільця" (Роберто ди Меліо, Марко Маггі й Франческо Непітелло) не обіцяють. Більш того вступаючи в бій, війська Тьми значно перевершують Вільні народи по своїй моці, відразу одержуючи фору на свій рахунок.
Гра зайняла 2-ю сходинку в рейтингу військових стратегій.
"Війна Кільця" — відмінна ілюстрація військової стратегії, де холодний розрахунки гармонійно доповнює удачу. 
 

MASSIVE DARKNESS

На небі тільки й розмов про "нано"деталізованості фігурках цієї гри! Огляди, блогери, фанати настільних пригод, реалізатори, так уже напевно й бабусі на крамничці захопилися ігровими мініатюрами " Кромішньої Тьми"! Так-так, нічого іншого про монстрів, чудовиськ, воїнів підземелля й головних героях і не скажеш, вони дійсно разюче "жваво" виглядають і до слова розмір фігурок також не звично великий. Підкреслюють неповторний антураж гри величезні квадратні тайли підземелля отрісование у фентезійних стилі із дрібними деталями. В загальному, поки ти побіг глянути на все це чудо-наповнення рольовий настолки ми пари слів таки розповімо про те, що відіграти в неї теж захоплююче цікаво. Це кооперативна гра від творців, що вже полюбився "Зомбіціда"  про героїв Блукаючи у непроглядних підземеллях наповнених затхлим смородом, небезпечними монстрами, але й компенсацією за всі ці жахи у вигляді дорогоцінних скарбів! Команді має бути боротися із тваринами, що кишать у тьмі, накопичувати досвід, знаходити прадавні скарби й артефакти. Автори передбачили кілька режимів гри, тому ми переконані, що самий вимогливий геймер залишиться задоволений динамічним ігровим процесом! Ну що ж - уперед і вниз! У підземелля! За всіма скарбами Миру)
Пы. Сы: до речі кажучи, що на кікстаре Кромішня одержала мис-хо 3,5 млн. баксів! 
 
Смертоносні, криваві бої на яскраво бірюзовій воді - оксюморон у чистому виді! Є якийсь вишуканий дисонанс у цій комбінації не сполучаються речей! Сяюча палітра ігрового поля, а також різнобарвність фігурок мало асоціюються з убивством, морським чудовиськом і в цілому з масштабною бойнею меж двох піратських кораблів. У відмінності від інших стратегічних настолок, поглінаючіх у процес гри своїм похмурим видом, "Ром і Кістки: Другий приплив" більше нагадує мультяшні драчки, а всі тому що ця гра заснована на механіку популярного жанру комп'ютерних ігор за назвою MOBA (Multiplayer Online Battle Arena). И все-таки, давайте віднесемо серйозно до битви на Семи морях, адже в абордажному бої зійдуться дві команди нещадних піратів. З одного корабля стануть нападати дивовижні Владики глибин під командуванням капітана Кархаріаса, з іншого команда «Мареа де ла Муерте», на чолі із чарівної й смертельно небезпечної Віан! Крім головних героїв гри: капітанів і найманців, а так само звичайних матросів і боцманів з морської безодні може з'явитися гігантське міфічне чудовисько кракен! І якщо вже занадто його розлютити, то трохи не здасться нікому, монстр громить усі й усіх, хто виявляється поблизу від нього, не перебираючи! По суті ціль гри - оглушити, засліпити, убити супротивника й одержати зрештою переможне очко! Команда, яка першої знищить ворожих героїв ціною в 8 очка зупиняє гру оголосивши за собою перемогу! Вести бій гравці будуть за допомогою кубиків, карт припливу, карт умінь, жетонів і інших супроводжуючий гру реквізитів! Нудно не буде! Але перед початком бою обов'язково чим-небудь підкріпитеся тому-що заявлений таймінг від одного до трьох годин!
 

BLOOD RAGE

 
"Це дуже крута гра! Відмінна механіка. Правила легені, і освоюються за підлогу години. У колекцію однозначно." - от, що про "Blood Rage" ми читаємо на форумах! Але такі "легені відкликання" зовсім не збіглися з нашим реальним знайомством із грою! Втім суть ясна: наближається апокаліпсис, Рагнарек спалює все на своєму шляху! Вікінги жадають потрапити у Вальхаллу, але зустрівши смерть лише в променях слави переможців і ніяк інакше. І от, "У славу Одіна!!" тобі має бути грабувати провінції, боротися, виконувати квести, призивати під свої прапори легендарних героїв і потойбічних чудовиськ!! Одним словом сценарій зав'язаний на багатофункціональності ігрового процесу й це справжній трешш! Героїчно загинути заробивши якнайбільше слави найдорожчою ціною - ціною своєму життя!
Чотири клани у вигляді пріголомшлівіх правдивих фігурок пройдуть через три епохи по землях ігрового поля громлячи й захоплюючи все на своєму шляху. Гра надасть вам кілька способів перемоги, програти можна лише відмовившись від боїв і славної смерті!
Якщо ти й твої друзі віддаєте перевагу сюжетам про конфлікти, захоплення територій, зіткненнях і моторошних, кривавих боях, то скоріше стрибай у кеди й приїдь забирати гру своєї мрії! "Кров і лють" точно для тебе й твоєї компанії.
По оцінці сайту BordGameGeek гра займає 18 позицію, а це божевільний резонанс усіх показників гри, враховуючи загальна кількість позицій рейтингу більш 10 тис. різних ігор!
Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: