Глянь, яка Штука!

 

Пошуки ледве помітного об'єкта на картинці більших розмірів – заняття не тільки божевільне захоплююче, але й досить складне. А уявіть собі, що ви не знаєте який саме об'єкт необхідно знайти! Заінтригувало? Тоді заходите в магазин ігор «Хід Конем» і замовляйте іграшку «Штука», , що стала улюбленої настолко для людей самого різного віку. Щоб перемогти в цій грі, потрібно, як ви вже догадалися, гранична концентрація уваги, розвинена логіка й, звичайно, швидкість реакції.

Як відіграти в «Штуку»? На початку гри учасники одержують картки, об'єднані якийсь однієї тется – наприклад, «Ніч у музеї». На картки нанесена велика кількість вигадливих елементів. Зорієнтуватися, що шукати, гравцям допомагають інші картки, містять завдання. Їх викладають на ігрове поле зображеннями вниз. Також на полі міститься фішка у вигляді тотема, яка й називається штукою. Купити настолку «Штука» ми радимо всім, хто любить виконувати цікаві завдання на швидкість.

Отже, поле розкладене, тема визначена й завдання отримане. Що далі? Прийшло час вибрати провідного, який буде витягати картки із завданнями й кидати кубик. Дана гра містить 6 типів завдань. Учасникам прийде вгадувати зображення по невеликому його фрагменту, а також слухати підказки провідного у вигляді слів, мімічних жестів, рухів рук і малюнків. Зрозуміло, що той, хто першим розгадає підказки провідного, стає власником головного призу – заповітної штуки. Переможець визначається шляхом підрахунку кожним з учасників окулярів, зароблених у ході гри.

«Штука» являє собою веселу командну гру, у яку вам захочеться відіграти знову й знову. Якщо ви прагнете купити в Києву настільні ігри Розвиваючий характеру, то «Штука» – це саме той варіант, який улаштує вас у всіх змістах. Особливо ця гра сподобається школярам, які довідаються завдяки їй багато нової й, найголовніше, корисної інформації. Магазин настільних ігор «Хід Конем» радить вам поквапитися із придбанням гри «Штука», тому що бажаючих її купити з кожним днем стає усе більше. Не упустите шансу купити цю гру за доступною ціною.