Зрозуміти тубільців

Вам здається, що на планеті Земля більше не залишилося диких місць, де люди живуть у злагоді із природою й нічого не знають про нашу цивілізацію? Виявляється, що такі місця ще існують, а їх мешканці поводяться цілком дружелюбно. Принаймні, так уважають творці настолки «Я твоя розумій!». Магазин настільних ігор «Хід Конем» рекомендує цю розвиваючу гру всім, хто мріє про далекі мандрівки й дивних пригодах. З її допомогою ви навчитеся розуміти й поважати традиції людей, які дотепер не вийшли з первісного стану. Ну що, готові до подорожі в країну онкілонов? Тоді поспішите купити настолку «Я твоя розумій!» і ухвалюйтеся за справу.

У процесі гри ви дійсно виявитеся серед тубільців, які будуть висловлюватися за допомогою їм одним зрозумілих ієрогліфів. Але ж вам необхідно встановити з ними контакт і передати свої знання. Що ж робити? Прийде пояснювати їм свої наміри буквально на пальцях – точніше, на картках з характерними зображеннями. Звичайно, не все піде гладко, але, набравшись терпіння, ви зможете досягтися певного успіху.

Онкілони будуть підносити вам свої дарунки у вигляді шкір, риби, бивнів мамонта й інших артефактів, а ви вже постарайтеся їх не розчарувати й представити нашу цивілізацію із кращої сторони. До речі, ви можете відіграти як за тубільців, так і за цивілізаторів, тобто мінятися зі своїми друзями місцями. Будьте впевнені, нудьгувати нікому не прийде.

Гра «Я твоя розумій!» укомплектовано 78 картками з досить простими символами, а також 45 картками, які відображають досягнення цивілізації. Ще в комплект входять жетони для голосування, ресурсні жетони й, звичайно, жетони із призовими окулярами. Може здатися, що дана гра менш захоплююча, чому схожі на неї «Асоціації», «Імаджинаріум» і «Діксіт». Однак це оманне враження. Магазин ігор «Хід Конем» гарантує вам, що дана настолко не тільки розважить, але по-Справжня захопить вас і ваших друзів. Втім, щоб переконатися в цьому, ви для початку повинні її купити. Заходите на сайт нашого магазину, знайомтеся з асортиментами й здобувайте цікаві настільні ігри за доступними цінами в будь-який час!