Дитяча ігротека :)

Дитячі й Недитячі ігротеки від магазину Хід Конем!

 

«Усе краще дітям!» – знаєте хто сказав? Приписують Леніну, але в «Декларації прав дитину», 1959 – чорним по білому написане: «людство зобов'язано давати дитині краще, що воно має». Хто б це не вирік, магазин настільних ігор Хід Конем підписується під цією константою. І не тільки словом, а справою.

З початку 2019 року ми запустили на постійній основі дитячі навчальні ігротеки. Задум занять базується на схованому навчальному ефекті настільних ігор. А ефект цей блискучії і ні із чим непорівнянний. Дітям різного віку ( від 6 до 13 років) прищеплюються необхідні вміння в ігровій формі. Органічно, комфортно й у стані радісної обстановки учасники ігор слухають життєво важливі навички й заточують різні грані мислення. Такі як: стратегічні, економічне, математичне, логічне і так далі.

 

 

Так само гравці вчаться успішної комунікації. Адже в настільних іграх командного типу (Зомбі в будинку, Саботер і ін.) для перемоги дуже важлива здатність домовлятися, діяти спільно, простягати руку допомоги в потрібний момент.

 

    

 

Є настолки, які не залишають вибору й автоматично змушують розбудовувати швидкість реакції або швидкість ухвалення рішення – це гри з «шустрими правилами», серед них Свинтус, Доббль, Барабашка.

 

 

Відіграємо також у такі, де спрацьовується посидючість, уважність, терплячість. Приміром, у грі Каркассон кожному гравцеві у свій хід знадобиться час для роздумів, щоб прийняти максимально вигідне положення й набрати побільше окулярів, у той час як інший терпляче чекають, зважуючи свої можливості й продумуючи тактикові майбутнього дії.

 

 

Ми вчимося контролювати емоції, адже від перемоги й програшу вони ой які бувають різні.

 

   

 

Настільні ігри мають строгі правила, що саме по собі організовує дітей і вимагає від них дотримання однакових умов гри. Це та цінність, яка не менш важлива в реальному житті суспільства.

 

 

Підіб'ємо підсумок.

Для дітей настільні ігри однаково корисні й цікаві, що в сукупності дає максимальний внесок у розвиток юного інтелекту. Без примусу й угод, у своєму природньому мікрокліматі нове покоління знаходить корисний досвід, знання, навички й здатності.

У завершення нам залишилося лише скоординувати вас і залишити інформацію про місце проведення дитячих Навчальних ігротек.

► Ми зустрічаємося, по воскресіннях на левом бережу Києва, в 5 хвилинах від метро Осокорки в ігровому клубі Нора. Адреса клубу: вул. Князівський Затон, 14а - КАРТА ОТУТ - (вхід знадвору, через окремий ґаночок).

► Як правило, час ігротеки становить 2,5 години, але для самих молодших груп (6-7 років) воно скорочене до 2 годин.

► Стартуємо в 11:00

 

   

 

План проведення заходів:

  1. Знайомство один з одним, із провідною, з усіма кімнатами й зручностями клубу Нора.

  2. Коротке введення в історію створення настільних ігор і короткий огляд виникнення конкретної гри (не більш 10 хвилин).

  3. Детальне пояснення правил гри. Правила пояснюються навіть у тому випадку, якщо хоча б один гравець їх не знає. Для інших «повторення – мати навчання!»

  4. Далі ігровий процес до кінця заняття.

 

 

► Настійно рекомендуємо батькам годувати дітей повним сніданком, тому що мозкова діяльність і емоційна складових в процесі гри вимагають не малих енерговитрат. У свою чергу ми пропонуємо у вигляді частування печиво, так само в дітей є вільний доступ до питної води й посуду одноразового вживання. Саме тому перед початком гри ми виконуємо золоте правило ( як у старших, так і в молодші в групах) – обов'язково миємо руки!

► Вартість участі в ігротеці за одну дитину уточнюйте при попередньому записі.

► Анонси дитячих ігротек легко відслідковувати в наших офіційних профілях: Фейсбук – Хід Конем Україна, Інстаграм – hod_konem_ukraine

Для уточнення інформації зв'язуйтеся з нами – контакти.

До встечі у казці, ваш Хід Конем!