Як швидко почати відіграти в складні настільні ігри?!

Ради для початківців від магазину "Хід Конем"!


Якщо у твої руки потрапила

Б - більша
Я - яскрава
ДО - кросівая коробка з настільною грою, наповнена барвистими картками, міпламі, кубиками, тайлами, фішками, фігурками й інший казкової «начинкою», але що із цим робити ти у вус не дмеш, тоді тобі сюди!!!

Навіть якщо раніше ти не відіграв в ігри складніше карт або лото в жодному разі не відкладай КОРОБКУ на полицю!

И запам'ятай, із цього моменту життя розділилося на ДО й ПОСЛУ твого знайомства з настільними іграми!

Представимо, що друзі подарували тобі настолку... ну наприклад Smallworld: Underground або Скорення Марса, без різниці! 

 

 

Розібратися самостійно дотримуючись правил (які завжди входять у повний комплект будь-якої гри) цілком можливо, але без досвіду й навичок гри в настільні ігри це звичайно нудний і вимагає залізного терпіння процес.

Але яке всі таки щастя, що на сьогоднішній день існує мільйон цікавих способів ШВИДКО й ЛЕГКО освоїти логіку й задум будь-якої іграшки! Далі читай варіанти й вибирай свій ;)

 
✔ дивися ВІДЕООГЛЯДИ
 

Їх величезна кількість! Багато оглядів відмінно зняті аматорами на простому "людському" мові. Також є професійні покрокові пояснення правил у блогах запеклих гравців або клубів настільних ігор. Відеоогляди не просто допоможуть легко й швидко зрозуміти хід гри, але й чудово тебе повеселять!

 
✔ читай ОПИСУ
 

В інтернеті сотні магазинів, ігрових клубів, творців ігор і просто окремих людей показують розпакування ігор і своїми словами покроково описують правила для початківців))) на нашому сайті ти так само знайдеш короткі описи настолок і відеоогляди десятків ігор!

 
✔ сходь у КЛУБ НАСТІЛЬНИХ ІГОР
 

Так, цей варіант змусить тебе поворухнути не тільки мізками але й ногами! Зате результат одержиш швидкий і безпрограшний, а час проведеш по кайфу! Профі сядуть із тобою за один стіл! Зігравши один раз зі знавцями, надалі ти сам легко зможеш пояснити правила складної гри друзям, родині, колегам, інопланетянам! Наша команда успішно підвищує свій Гіко-Рівень у Клубі настільних ігор «НОРА», цього хлопців змело рекомендуємо (шукай інформацію про клуб на його офіційній сторінці у фб). Але ти завжди можеш знайти подібний заклад ближче до свого будинку або у своєму місті) просто ще ніколи не шукав, тому й не догадувався, що «ключь до розгадки» так близько!

 
шукай ІГРОТЕКИ!
 

Як мінімум у столиці цей вид розваги організовують дуже багато магазинів, клуби, кав'ярні, ігрові простори. Часто можна потрапити на ігротеку на масових заходах або фестивалях. Але індустрія настільних ігор пішла далі й ігротеку вже давним давно можна замовити на дитяче свято, на День Народження, просто на зустріч із друзями!!!

 

Відіграй у настолки! Веселися й розбудовуйся одночасно! Цікався й будь захопленим! НАСТІЛЬНІ ІГРИ стануть твоїм новим відкриттям у світі інтелектуальних розваг.

 

Ми теж колись нічого про це не знали! Каталися взимку на бордах, улітку купалися в морях, ганяли на скейтах і велосипедах, ходили в походи, збиралися на пікніки! За багато років нічого не змінилося, просто всюди з нами тепер настолки!

Настолкі зробили нас успішними й сьогодні ця можливість є в кожного!
 
Не відкладай КОРОБЦІ на полицю, там схований план досягнення твого успіху!