DEADPOOL

Завтра прем'єра, але що ж було задовго до неї?

Свята чімічанга!

Самий балакучий і божевільний найманець у світі приходить у наші кінотеатри вже сьогодні! Ваші вилиці натреновані, щоб витримати величезну порцію іскрометних жартів?
Створений в 1991-м року, Дедпул, у відмінності від інших супергероїв знає, що перебуває у вигаданому світі. Відповідь на вічне питання «хто найдужчий герой у всесвіту» можна знайти в коміксі «Дедпул знищує всесвіт MARVEL», у якому найманець із нудьги перебив усіх супергероїв, а потім і замахнувся на персонажів улюблених нами книг в «Дедпул знищує літературу». Згодом, на сторінках графічних новел, йому стало тісно, і він захотів переселитися на більші екрани.

Це був дуже довгий і не легкий шлях. Ніхто не праг зв'язуватися з веселим, але небезпечним і непредсказуются найманцем. Але Уейд Вілсон не з тих слабаків, які здаються! Спочатку він, запросивши розроблювачів на миле рандеву зі своїми дружелюбними катанами, умовив їх створити гру «Deadpool», яка вийшла очешуеть який крутий!

А 10 лютого 2016 року, за допомогою свого кореша Райана Рейнолдса, у Дедпула все-таки вийшло потрапити на широкий екран. Не знаємо навіть, кого довелося нафарширувати свинцем, щоб це здійснити, але чудо свершилось! І фанати залишилися більш, ніж задоволені! При дуже скромному бюджеті в 58 мільйонів доларів, «Дедпул» став справжнім феноменом, зібравши 783 мільйона! 783, Карл!  Ставши, при цьому, самим касовим фільмом з рейтингом R в історії кінематографа!

Завдяки цьому успіху, ми із широкими посмішками поскакаємо в кінотеатри, щоб дивитися за безбаштовими пригодами самого улюбленого антигероя MARVEL!
А ви також тягнетеся по Дедпула, як і команда Хід Конем? Пишіть нам у ящик: info@hidkonem.com.ua

А ми беремо свою фігурку FUNKO і мчимо за квитками!


Усім І-ГО-ГО! Ваш Кінь