Від 3-х до 8-мі нестрогого режиму

Діти, поза всяким сумнівом, становлять основну категорію споживачів настільних ігор. І це не дивно, тому що гра – природній стан будь-якого нормальне що розвивається дитину. Магазин настільних ігор «Хід Конем» готовий запропонувати вам чудові іграшки для дітей усіх віків. Особливий інтерес представляють настолки Києва для самих маленьк, що тільки почали пізнавати навколишній мир, дітей. Для цих непосид ми підготували спеціальну серію іграшок, у які вони зможуть відіграти як самостійно, так і за допомогою батьків.

Усі настолки для малят, які чекають вас на віртуальних полках нашого магазину, відрізняються порівняльною простотою завдань, яскравим дизайном і безпекою. Але не варто думати, що ці настолки створені тільки для того, щоб відволікти дитину від малювання на шпалерах і полювання на кота. Сучасні настільні ігри орієнтовані, у першу чергу, на розвиток особистісних якостей маленького гравця. Виконуючи самі різні завдання, програючи й перемагаючи, ваша дитина навчитися ухвалювати нестандартні розв'язки, що обов'язково допоможе йому в подальшому житті.

Буде просто чудово, якщо ви задастеся метою купити настолку для того, щоб відіграти в неї разом з вашою дитиною. У цьому випадку маля набагато швидше засвоїть правила гри й обов'язково буде радувати вас своїми досягненнями. Магазин ігор «Хід Конем» приготував для ваших дітей великий асортименти Розвиваючий ігор, які принесуть їм ні із чим не порівнянну користь. Ці ігри зроблені із сучасних матеріалів високої якості, а тому довго не вийдуть із ладу й подарують вашому чаду по-Справжня не забуваються миті.

Дітям у віці від 3-х до 8-мі років особливо важливо розбудовувати логікові й швидкість реакції. У нашому магазині ви знайдете безліч захоплюючих настолок, де без уміння мислити послідовно й швидко ухвалювати розв'язки просто не обійтися. Звичайно, ви завжди будете поруч і зможете підказати дитині правильна дія, але намагайтеся стимулювати в ньому ініціативу й бажання самостійне знайти правильний розв'язок ігрового завдання. Только в цьому випадку можна говорити про повноцінний розвиваючий вплив наших настолок на свідомість маляти.

Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: