Щастя з доставкою й гарантією

Інтернет-Магазин ігор «Хід Конем» – це не тільки можливість купити настільні ігри всіх жанрів і напрямків, але й швидка доставка замовлення в будь-яку крапку України. Завдяки нашому магазину вам відкритий доступ до кращих настолко Києва для дітей і дорослих. Від вас потрібно зовсім небагато – зайти на наш сайт, вибрати іграшку й у кілька кличів оформити своє замовлення. Усе інше зроблять наші фахівці, які швидко оброблять і відправлять ваше замовлення в службу доставки. З нашою допомогою купити настільні ігри в Києву стало не просто легко, а дуже легко. І ви самі в будь-який момент можете переконатися в справедливості цих слів!

«Хід Конем» завжди опікувався й буде опікуватися про те, щоб ви гарантовано одержали саме те, що замовляли. Нам легко представити розчарування замовника, якому не надіслали іграшку, про яку він давно мріяв. Щоб виключити подібні непорозуміння, ми постійно вдосконалюємо систему обробки й доставки замовлень нашого інтернет-магазину. Але якщо з якихось причин ви все-таки одержали не те, що вказали при оформленні замовлення, без зволікання дзвоните нашим консультантам, які швидко встановлять причину помилки й зроблять перевідправлення товару.

Ви повинні знати, що всі товари нашого магазину мають гарантію, тривалість якої встановлюється виробником. Як правило, гарантійний період становить 1 рік, але в деяких випадках може розтягтися до 7 років. У момент одержання товару уважно перевірте його на дефекти й комплектність: її можна перевірити за допомогою інструкції, додається виробником до товару. Крім того, переконаєтеся в цілісності впакування й схоронності всіх складових замовлення в присутності кур'єра. Кошти будуть повернуті вам відразу після огляду товару експертом сервісного центру й установлення причини повернення. Забравши замовлення додому, ви вже не зможете пред'явити нам яких-небудь вимог.

Вищевикладені правила складені відповідно до чинного законодавства України й покликано допомогти замовникові відстояти споживчі права. Втім, якщо у вас залишаться до нас питання вже після проведення всіх формальних процедур, то зв'яжіться з інтернет-магазином «Хід Конем» у будь-який зручний для вас час. Ми зробимо для вас усе, що в наших силах. Чекаємо ваших замовлень!