Сімейне коло. Сімейна гра «Activity. Мега виклик»

 

У новорічні й різдвяні канікули приємно зібратися всією родиною за святковим столом, а після пограти в яку-небудь цікаву настолку. Магазин ігор «Хід Конем» пропонує вам по-Справжня великий вибір настолок для захоплюючого проведення часу в колі родини. Наші настільні ігри для сімейного відпочинку відрізняються цікавим дизайном, що інтригує сюжетом і веселими завданнями. Однієї з таких ігор, однаково цікавих дітям і дорослим, є популярна настолко «Activity. Мега виклик».

Дана гра ставиться до типових розвивалки, що тренують кмітливість і швидкість реакції. Ви можете відіграти в неї однієї дружною командою, а можете розбитися на групи. Завдання перед вам коштує наступна – не провалитися в чорну діру. Як цього зробити? Шляхом швидких відгадок зображень на картках, які за допомогою жестів, пантоміми й слів буде пояснювати вам провідний. Якщо ви встигаєте відгадати картинку за 6 хвилин, то фігурці не прийде робити крок у напрямку до ненаситної чорної діри.

Учасники в грі картки розділені по категоріях. Вам має бути вгадувати тварин, професії, природні явища і т.д. Як ви вже зрозуміли, головним вашим супротивником у грі «Activity. Мега виклик» буде час. Для цієї настолки відмінно підійде слоган «зволікання смерті подібно». Дійсно, якщо провідний буде погано пояснювати вам суть зображення, а ви необачно впадете в довгі міркування, то фігурка швидко завершить свій рух по ігровому полю. Тільки рухливий розум і розвинену уяву врятують вас і вашу команду від провалу в чорну діру.

Ми рекомендуємо купити настолку «Activity. Мега виклик» тем родинам, члени яких розуміють один одного з півслова. Погодитеся, що в цьому випадку шанси на перемогу значно зростають, а градус гарного настрою збільшується від гейму до гейму. У вашому розпорядженні буде 220 карток, 25 фішок, одна ігрова фігурка й одні пісковий годинник, покликані активізувати розумові здібності учасників бою згодом. Звичайно, особливо сильно ця Розвиваючий іграшка сподобатися вашим дітям, які будуть із теплом згадувати чудесний новорічний годинник, проведені в компанії батьків.

Магазин настільних ігор «Хід Конем» пропонує вам купити «Activity. Мега виклик» і інші настолки для всієї родини по доступних святкових цінах!