Захоплююче сільське господарство «Агрікола»

Якщо хтось уважає, що займатися сільським господарством важко й нудно, те йому просто потрібно купити настолку «Агрікола», щоб раз і назавжди змінити своя думка по даному питанню. Цю чудову стратегію від виробника HobbyWorld усім таємним і явним фермерам пропонує купити магазин ігор «Хід Конем». З її допомогою ви не тільки навчитеся орати й сіяти, але побачите зсередини життя рядового аграрія, плоди праці якого входять у щоденний раціон нашого харчування.

Втім, почнемо з того, що не все в цій сільській ідилії так уже безхмарно. По миру пройшла жахлива епідемія чуми, яка викосила більшу частину землепашцев і сівачів. Що залишилися в живих селяни починають відновлювати свій звичний уклад з нуля. І в цьому ви їм здорово можете допомогти, якщо не злякаєтеся забруднити руки. Кожний учасник гри перевтілюється в родину сільських трудівників, що полягає на першому етапі із двох людей. Усього в грі можуть взяти участь 5 таких родин, у завдання яких входить будівництво власного будинку, оранка й засівши земельної ділянку, вирощування худоби й виховання дітей.

Отже, представте, що ви справжній селянин, життя якого з ранку до вечора йде в строго встановленому порядку. У грі відрізки вашому трудовому життя будуть називатися раундами. Вам має бути протриматися 14 таких раундів, виконуючи при цьому Наступний набір обов'язкових дій: поповнення ресурсів, щоденна робота, повернення додому, збір дозрілого врожаю, розведення свійських тварина й дещо ще. По закінченню останнього раунду учасниками проводиться підрахунок зароблених чесною працею окулярів.

Настільні ігри типу «Агріколи» просто створені для того, щоб відіграти в них усією дружною родиною. Діти можуть почати освоювати ази сільського господарства з 12 років. Гра, що триває від 90 до 180 хвилин, сподобається їм стильним дизайном, безліччю дерев'яних елементів і добре продуманим ігровим полем. Якщо ви шукаєте настолки Києва для проведення сімейного дозвілля, то кращого варіанта вам просто не знайти. Ну, а для тих, хто не переносить заходу гною й не зворушується кудкудаканням курей, інтернет-магазин «Хід Конем» приготував безліч інших стратегій за доступними цінами.