Хто переможе — той Еродій

 

Київський магазин ігор «Хід Конем» пропонує цікаві іграшки не тільки для дітей, але й для бажаючих цікаво провести дозвілля дорослих. Настолко «Еродій» ставиться до тем іграм, від яких миттю пропадає утома й з'являється апетит – у цьому випадку сексуальний. Творці цієї гри, як видне, прагли, щоб ви з головою занурилися в теорію інтимної близькості й, звичайно, випробували отримані знання на практиці.

«Еродій» не призиває учасників відразу переходити від натяків до активних дій, що передбачають, приміром, іграшки «Loopy» і «Фанти». Так, усе буде звиватися навколо того ж полового акту, але більш елегантно й ненав'язливо. І все-таки, особам молодше 18 років стає «еродітамі» творці гри не рекомендують. А от дорослим хлопчикам і дівчинкам, що розв'язали купити настолку із фривольним змістом, випливає для почала ознайомитися з її правилами.

Треба помітити, що «Еродій» не стільки гра для двох, скільки для веселої компанії без упереджень і комплексів. Учасники формують дві команди й визначаються з кольором фішок, якими будуть відіграти. Фішки, до речі, зроблені у формі сперматозоїдів, а ігрові доріжки, по яких ви будете їх рухати, нагадують самі догадаєтеся що, одягнене в презерватив з колючками. Оригінально, не правда чи?

Свої ходи команди здійснюють по черзі. Від команди вибирається гравець, який кидає кубик і витягає карту з колоди, відповідної кольору грані, що випала, кубика. У кожній колоді втримується свій тип завдань. Якщо колода рожева, то вам доведеться щось показати, якщо жовта – намалювати, якщо синя – описати словами і т.д. Гравець, що витягнув карту, тем або іншим способом передає своїй команді її зміст. І отут уже вам доведеться відкинути всякий сором, адже команда повинна зрозуміти вас максимально швидко. Ясно, що перемогу в цій грі одержить сама розкута, грайлива й сексуально просунута компанія.

Магазин настільних ігор «Хід Конем» рекомендує цю цікаву й запальну настолку для передноворічних корпоративів і дружніх вечірок. Ця настільна гра вже точно не змусить вас нудьгувати й уважати хвилини до кінця заходу. Вона захоплює учасників з першого ходу, занурюючи у вир яскравих і веселих переживань. Поспішаєте замовити настолки Києва для дорослих за доступними цінами на сайті інтернет-магазину «Хід Конем»!

Якщо Вас зацікавила новина, Вам буде цікаво довідатися про ці товари: