Висока напруга фантазії

 

Настільні ігри Києва складно представити без «Друдл». Незважаючи на гадану простоту, ця настолко здатна по-Справжня захопити ігроманів усіх віків. Вона змусить вас гарненько напружити фантазію й пірнути в потік неймовірних асоціацій. Радимо купити настолку «Друдл» усім, хто вміє побачити в плямі на стелі голову дракона, а в проплівають по небу хмарах обрису космічного корабля. Одним словом, ви вже зрозуміли, що в цій іграшці просто немає місця шаблоновому мисленню й стандартному сприйняттю реальності. Тем вона й приваблива для цінителів креативних настолок.

Основу «Друдл» становлять абстрактного виду картинки, у яких з першого погляду складно побачити що-небудь конкретне. Однак за допомогою фантазії й методу вільних асоціацій можна приписати цим дивним зображенням відразу кілька значень. Чим більше ви відкриєте змістів у побаченому, тем успішніше зложиться для вас гра. Звичайно, у цю настолку треба відіграти компанією. Учасники розсідаються колом, відкривають першу картку й починають по черзі підшукувати до неї асоціації. Важливо пам'ятати, що ваші описи картинок повинні бути обґрунтовані й зрозумілі іншим учасникам гри. Зображення перебуває в грі доти, поки учасники не перелічать усі пов'язані з ним асоціації. Той, хто замкне коло асоціацій, одержить очко.

Кожний Наступний раунд гри починається з нової картинки, яку учасникам знову необхідно описати всіма можливими способами. До речі, коли потік асоціацій висохне, можна перевернути картинку й прочитати на звороті її дійсне значення. Тоді стане зрозуміло, хто із гравців був найточнішим асоціатор. У настолко втримується 50 карток-Друдл, так що вам буде над чим пофантазувати. Ви можете задіяти в грі як усі карти, так і частина з них. Переможцем, як нескладно догадатися, стає той гравець, який заробить більше всіх окулярів.

«Друдл» дуже сподобаються дітям старшого віку й дорослим із творчим типом мислення. Магазин настільних ігор «Хід Конем» пропонує вам придбати цю розвиваючу настолку за привабливою ціною. Особливо ця іграшка сподобається тим, хто відіграв в «Діксіт», «Імаджинаріум» і інші настолки Києва схожої тематики.