Вижити на острові

 

Магазин настільних ігор «ХІД КОНЕМ» пропонує аматорам небезпечних пригод і складних випробувань Ульотне настолку «Заборонний острів». У цій грі можуть взяти участь до 4 гравців, які готові подолати на своєму шляху будь-які перешкоди. Вашим головним завданням буде взаємодія один з одним. Прийде шукати чотири важливі артефакти на потопаючому острові в умовах тотальної нестачі часу. Встигнете знайти артефакти – зможете полетіти із заборонної території на вертольоті, а якщо часу не вистачить, то, на жаль, прийде починати всі спочатку. Якщо ви любите настільні ігри, від яких захоплює дух, то «Заборонний острів» – це саме ваша настолко.

Перед початком гри необхідно ретельно перемішати всі 24 карти, зображують острів, і довільно викласти їх на поле перед гравцями. Артефакти слід розташувати поруч із островом. Для того, щоб їх роздобути, гравцям необхідно буде знайти 4 однакових карти, пов'язані до артефакту. Інші карти перемішуються й розкладаються в різні стопки. У першій стопці будуть артефакти, у другий – затоплення, у третьої – шукачі пригод.

Карти-Затоплення будуть указувати вам на той або інша ділянка острова. Карти, пов'язані до шукачів пригод, ви по одній роздасте кожному з учасників, щоб ті одержали спеціальні можливості. Карти з колоди артефактів перемішуються й лунають по дві кожному з учасників. Після цього можна відправлятися в повний небезпек мир заборонного острова.

По ходу гри у вас не раз буде частішати пульс, адже кожний Наступний крок може виявитися фатальним. А взагалі, якщо ви прагнете купити настільні ігри в Києву із захоплюючим сюжетом і за доступною ціною, те кращого варіанта вам просто не знайти. Ця іграшка відмінно підійде не тільки дітям, але й доросл справжнім пригодам, що не втратили смак до. Виживати на заборонному острові найкраще в компанії близьких за духом людей, які здатні вчасно підставити плече й допомогти радою. Тоді повний небезпек маршрут перетворитися в захоплюючу прогулянку.

Наш магазин ігор пропонує вам цю й багато інші карколомні настолки за ціною виробника й з доставкою додому. Заходите на наш сайт і замовляйте кращі настолки Києва прямо зараз!