Фан і Funko

 

 А ти знаєш, що в нас можна купити фігурки Funko? Так, раніше ми вже писали про цей, але, як відомо, повторення - мати навчання. Гріх не згадати про цей знову, адже такі круті штучки завжди популярні й актуальні, вони стають частиною колекції, самим жадаються трофеєм для багатьох шанувальників серіалів, фільмів, ігор. Це як маркер того, що ти - справжній фанат того або іншого кінематографічного шедевра або комп'ютерної гри. Крім того, наш асортименти регулярно поповнюється новими героями, ще такими свіжими й гарячими, як пиріжки.

 

Магазин настільних ігор "Хід конем" пропонує багато фігурок Funko, серед яких ти точно відшукаєш "діамант". До речі, а як твої друзі ставляться до Funko? Думаємо, що така фігурка або брелок стануть просто суперські подарунком на будь-яке свято або ж просто так, без приводу. Тільки представ, як обрадується друг новому брелоку з фігуркою героя культового кіно, наприклад "Варти Галактики" або "Гри Престолів". Загалом, тепер у тебе є +1 ідея самого класного подарунка, так що не дякуй, а заходь і купуй.

 

Funko знайшли популярність не дуже давно, але вже зараз їх фігурки башкатряси й фігури з повертається головою стали самими жаданими покупками просунутих кіно- і ігроманів. Такими іграшками можна відіграти в настільні ігри, у різні рольові ігри, та й просто зберігати на полку як трофеї. Якщо ти збираєш фанк, то точно розумієш, про що мова. Такі шедеври прикрасять будь-яку колекцію, або ж стануть початком великої любові до цих чудиків, кількість яких у твоєму будинку почне рости в геометричній прогресії.

 

У гості зайшли друзі? Ви вже зіграли в усі настільні ігри, вибрали, яку купити настолку следующего, і тепер не знаєте, чим зайнятися? Згодні, вивчати магазин ігор можна нескінченно довго, але не пора чи вам звернути увагу на яскраві й стильні фігурки Funko? Вони легко розбавлять ваше дозвілля, розважать і зможуть стати героями будь-якої гри, навіть ще неіснуючої, адже ми знаємо, що твоя уява безмежна. Так що вперед, друг, створюй свої правила, будь інноватором і генератором сміливих ідей, адже немає ніяких рамок, коли у твоїх руках є герої Funko. А купити настолку в Києву встигнеш завжди, наш інтернет-магазин працює цілодобово, досить декількох кличів.