Настолко, яка розбирає на шматочки

 

Твоє життя складається з мільйонів дій, подій і предметів, які постійно поміняють один одного. Щось тобі подобається, запам'ятовується, а щось залишається як би за кадром. От однокласники покликали погуляти, от кіт відіграє клубком ниток, от мама шиє якесь різнобарвне покривало... Стоп! Знайоме покривальце, правда? Так-так, є така всесвітньо відома настолко, яка завоювала ну дуже багато міжнародних нагород - Печворк. Це смішне слово позначає зшите з тайлів (шматків) якийсь виріб, такий своєрідний вид рукоділля. Але це не виходить, що гра сподобається тільки рукодільницям або дівчиськам. Правила цікаві й дуже незвичайні, а класний дизайн кожної деталі піднімає настрій і змушує прагнути до незаперечної перемоги.

 

Якщо ти гуру настільних ігор і повністю певен у своєму досвіді й силах, хм, ну що ж, давай зіграємо в Печворк. Ця коробка змусить тебе по-новому глянути на логічні ігри, адже тут є нестандартні правила, три ігрові поля (твоє, суперника й загальне), азарт і тільки заслужена перемога. Захотілося купити настолку? Біжи скоріше, адже поняття настолки і Київ іноді не сполучаються, тому ти не завжди можеш відшукати свої хотілки. На допомогу поспішає "Хід Конем", де є всі ігри по самих класних цінах. Купив? Тоді будь готів пустити в бій своя просторову уяву, кмітливість і вміння прораховувати ходи, інакше не пізнати тобі смак перемоги, друг. Ґудзика, наперстки, тайли - заодно й довідаєшся багато нових слів і їх значень. Така доля в запеклого ігромана, що ж поробити.

 

Ламаємо стереотипи, шиємо ковдру зі шматків, тренуємо мозок, активно ворушачи звивинами, і все це завдяки одній прикольній грі. Скажемо по секрету, шити реальне покривало з тайлів - рідкісне занудство, яке під силу тільки флегмата і їх бабусям. А для активних, зухвалих і життєрадісних людей, які прагнуть весело провести час, створили гру Печворк. Магазин настільних ігор "Хід Конем" радий твоєму бажанню бути різнобічним і цікавою людиною, тому ми завжди порадимо щось новеньке й свіже на наших полках. До речі, Печворк може виявитися крутим подарунком для подружки або мами, навіть якщо вони ніколи раніше не любили відіграти в настолки, а фанатели тільки від шиття. Таким сюрпризом ти потрапиш прямо в їхнє серце!

 

 

Гра розрахована лише на двоє гравців, тому гарненько подумай, хто стане твоїм суперником. З Печворк час пролетить непомітно як із кращим другом, так і з дідусем або двоюрідною тіткою, адже така гра стирає границі віків, допомагає знайти загальну мову з будь-якою людиною. Саме тому потрібно купити настільні ігри, щоб забезпечити дозвілля для всіх гостей, родички й друзів.