Серіал подивитися - Done! Гру пограти - нове завдання

 

Гра престолів - хіба є у світі хоч одна цивілізована людина, що не чула це словосполучення? Ні, звичайно, немає такого! Цей величезний цикл фентезійних романів, який лежить в основі нашумілого серіалу, знайшов мільйони шанувальників і, напевно, свою частку антицінителів, куди ж без них? Навіть якщо ти поки не подивився серіал і не подужав книги, ми певен, що настільна гра повністю поглине тебе й твоїх друзів.

 Такого розмаху ти ще не бачив, чого коштує сама комплектація "Ігор престолів": гігантське ігрове поле, море жетонів і карт, ширми для учасників - усі настільки стилізоване й реалістичне, що ефект присутності гарантований. Це далеко не повний перелік складових, але вже відмінний привід відвідати магазин настільних ігор. Повір, ця гра затягує з перших секунд, причому ти будеш настільки поглинений подіями на ігровому полі, що забудеш про все на світі, адже тут і зараз іде нежартівлива боротьба за Залізний Трон Вестерос, а це найголовніший і бажаний трофей Семи Королівств.

  Для початку кожний учасник повинен буде вибрати Будинок Вестерос, за який буде відіграти: Старки, Тіреллі, Ланністери, Баратеони, Мартелл, Грейджоі. Напевно, уже на цьому етапі почнуться ваші війни із друзями, що вибрали саме той будинок, який ти захочеш привести до Залізного Трону. Відіграючи, ти можеш зустрічатися з хитрістю, обманом і навіть зрадництвом своїх союзників. "Гра престолів" - це ж логічна стратегія, а такі настолки не для слабаків, тут не варто сподіватися на удачу, друг. Ти вже здатний на "дорослі" учинки, багатоходівки й хитросплетення інтриг. От и дерзай, покажи всьому, наскільки розумним, спритним и сміливим ти можеш бути. Такі ігри знімають ширми, відкриваючи потенціал і сховані особистості гравців.

 Ми, як магазин настільних ігор, пишаємося тим, що маємо в асортиментах настільки круті й ексклюзивні екземпляри, які Київ бачить ой як не часто. Розв'язок купити настільні ігри буде завжди правильним, будь те просте поповнення власної колекції або коштовний подарунок другові. "Гра престолів" втілює в собі цілий мир, який наповнений лютою боротьбою за самий крутий трон, де нікому не далекі бажання влади, слави й багатства, а для досягнення цілей будь-які способи гарні, будь те нещадні війни або жорстокі обмани. Прагнеш скорити  цілий мир - зіграй в "Гру Престолів", покажи свою нещадну вдачу, вольовий характер і стратегічні розв'язки. Адже тільки найдужчий і розумний правитель одержує всі…