Ай так гри!

Нереальні, такі різні й супер-цікаві настолки відтепер і навіки пропонує магазин ігор "Хід Конем". Сама гаряча із запалу, з жару новинка ринку – «Сірий кардинал», яка відразу нагадає тобі про нашумілий серіал в аналогічному стилі й з подібними придворними інтригами, але про це трохи пізніше. Взагалі, Igames - більші майстри своєї ігрової справи, тому вони повністю виправдовують наші надії, радуючи своїми прикольними новинками, які навіть перегукуються зі світовою модою й актуальними тенденціями. Погодься, відіграти для свого задоволення, та ще й бути при цьому модним - це приємний бонус і вищий ранг!

Отже, Igames не має 50 мішків настолок у своєму асортиментах, вони дуже вибірково випустили тільки самий сік, те, що на 100% скорить твоє молоде й гаряче серце. Їхні ігри є абсолютно різноманітними як по сюжетах, так і по принципах. Давай почнемо із Сірого кардинала, про який уже згадували на початку. Це швидка карткова гра, яка, насправді, наповнена яскравими персонажами з різними характеристиками. Так, відіграючи із друзями, ви будете веселитися від душі, випробовуючи один одного на жадібність і сміливість. Тема інтриг королівського двору дуже сприяє розвитку сюжету, адже вони ті ще хитрюги й підлизи.

Які ще можна купити настільні ігри від Igames? Наприклад, якщо набридли бродилки, тоді бери щось неформатне. Нам дуже сподобалася адаптована під нашу країну гра Викрутитийз. Вона активна й динамічна, ніяких костей і кроків по полю, тільки фігурки-фішки й пальці гравців. Так, відіграти треба, штовхаючи фігурки, начебто робиш щигля. Знав би ти, який азарт виникає, коли намагаєшся потрапити у дверний проріз! А як круто розуміти, що вже вмієш спритно стрельнути фішкою, пройшовши всі двері відразу. Ах так, сюжет полягає в тому, що в пінгвінів почалася шкільна зміна й вони повинні пройти всі двері, не попавшись строгому черговому-зануді. Ще один варіант, щоб купити настолку незвичайного формату - Loony Quest. Тут тобі пропонують (а тепер, увага, страшно розумні слова!) розбудовувати своє просторове мислення й тренувати окомір. Незважаючи на такий страшний опис, гра реально весела й цікава, адже ти за 30 секунд повинен будеш намалювати на прозорій картці шлях від початку до кінця поля, звіряючись із основною картою лише очима. Це те ще випробування, потім побачиш, що із цим самим просторовим мисленням тобі ще працювати й працювати.

Магазин настільних ігор "Хід конем" так само пропонує й інші варіанти відIgames: загадковий «Містеріум», яскравий «Будиночок на дереві», добрий « Про мишей і таємниці», загалом, чого ми отут розпинаємося, заходь і вибирай сам. Наведення ми дали, інтересом зарядили, тепер прийшла твоя черга робити вибір. Купити настільні ігри в Києву не важко буде, а от зробити дійсно вдалий вибір - доля справжнього ігромана й цінителя начебто тебе, друг.  Тому сміливіше дерзай, щоб швидше зібрати своїх друзів, щоб поборотися з ними в черговій ігровій битві.