Розвиваючі гри від Asmodee (частини 2)

 Привіт, друг! Раз ти читаєш цей огляд, те, швидше за все, уже в курсі про те, що бренд Asmodee випускає Крутецкого настолки. Раніше ми знайомили тебе з «Абалон» і «Дикі джунглі». Поїхали далі – лови інфо про Наступний іграх, які змусять тебе пережити хвилюючі моменти й таки простимулюють розвиток твого мислення.

 

«Діксіт»

 

Любиш придумувати неймовірні асоціації? Твоєї фантазії невідомі границі? Тоді настільна гра «Діксіт», перетворена талантом художниці Марії Кардо в справжній шедевр мистецтва, стане твоїм серйозним захопленням. І не тільки твоїм! Ти можеш побрати в цю гру своїх друзів і чудово провести разом з ними вільний час.

И так, у чому суть цієї іграшки для людей з уявою… У розпорядженні гравців 84 карти-ілюстрації, які лунають усім нарівно. Ілюстрації представляють із себе далекі від реалізму, а тому просто зачаровують, зображення тварин, людей, різних предметів. Крім того, ці зображення досить вигадливо скомбіновані, а тому тобі прийде поламати голову й поднапрячь генератор фантазії, щоб угадати картинку на картці іншого гравця.          

 

Як ти вже зрозумів, головна мета цієї суперпопулярної в Європі іграшки – угадувати зображення на картках за допомогою асоціацій. Один із гравців загадує ту або іншу картку й описує її учасникам, які шукають у себе картки найбільше відповідні опису. Потім усі карти перемішуються й кладуть нагору зображеннями. Гравці роблять ставки на ту карту, яка, на їхню думку, найбільш близька опису, що загадав. Якщо карта буде вгадана всіма гравцями, то, що загадав одержує дулю з маслом. Те ж саме він одержить, якщо ніхто із гравців не пізнає загадану карту. Оптимальна ситуація – коли половина гравців потрапить у яблучко, а інша догодить у молоко. Але, як ти розумієш, для цього треба потренуватися. Згодом ти навчишся придумувати потрібні асоціації без якого-небудь напрягу.              

«Діксіт» – це забійна Развивалка нового покоління, яка здатна розворушити фантазію навіть того, хто звик думати цифрами. Гра одержала безліч престижних нагород і позитивних характеристик від просунутих геймерів із усього миру. Тепер купити настолку «Діксіт» можна й у Києву!                   

 

«Саботер»

 

Купити настільні ігри в Києву для розвитку розуму, уяви й, звичайно ж, інтуїції ти зможеш за доступними цінами в інтернет-магазині «Хід Конем». До таких доступних за ціною й захоплюючих по змісту ігор ставиться настолко «Саботер».    

 

Можеш не вірити в існування гномів, але вони реально живуть під землею, копошаться в рудниках, чекають свою Білосніжку й будують один одному підступ. Саме в такий мир інтриг, пошуків і золота пропонує тобі з головою поринути захоплююча іграшка «Саботер», гідності якої вже оцінили європейські геймери.            

 

Побери із собою ще дев'ятьох сміливців і відправляйся разом з ними на пошук підземних скарбів. По шляху ви будете не тільки дружити, але й смертельно ворогувати. Помніть, що гноми ті ще майстри підступу й інтриг. Кожний із цілеспрямованих шукачів скарбів буде пробивати під землею свій тунель згідно отриманим на руки картам. Так, крок за кроком, обходячи пастки й віроломні підстави твоїх приятелів-гномів, ти будеш просуватися до заповітного скарбу. Щасливий власник підземних багатств визначається, як правило, за 3 раунду. Втім, у будь-який развивалки важливий не стільки результат, скільки процес – захоплюючій, цікавий, несподіваний! Переконайся в цьому сам, поповнивши свою колекцію настолок оригінальною іграшкою «Саботер». 

       

Розвиваючі настільні ігри від Asmodee і інші круті настолки Києва чекають тебе й твоїх друзів в інтернет-магазині «Хід Конем». Приходь, зіграємо!