Свіжа добірка настільних ігор

Цікаво провести час із друзями вам допоможуть нові настільні ігри. Ви завжди можете купити настільні ігри в Києву за допомогою нашого інтернет-магазину. Читайте нижче опису новинок і робіть ваші замовлення! 

 

  • «Секретний Гітлер»

Перша іграшка від робите NoName занурить вас у політичні інтриги часів Третього Рейха. Ця настолко створена для того, щоб розбурхати ваша уява. Ви виявитеся утягненими у вир історичних подій, що відбувалися в Німеччині 30-х років минулого століття. Відіграти можуть від 5 до 10 людей. Учасники випадковим образом будуть поділені на фашистів (поплічників Гітлера), лібералів (вони перевершують числом фашистів) і самого Фюрера (могутнього й жахливого). Гравець, якому дісталася роль Президента, кожним своїм ходом пропонує на голосування ту або іншу кандидатуру Канцлера. Спільне витягування гравцями випадкових карток дозволяє ухвалювати закони. Ліберали й націоналісти можуть не тільки ухвалювати закони й постанови, але також поставити канцлером своєї людини. У кожного гравця в цієї багатоходівці є таємна роль, яка відкривається по ходу розвитку подій.  Купити настолку «Секретний Гітлер» – це значить подарувати собі не забуваються переживання й ледве краще довідатися історію Німеччини 20 століття.        

 

  • «Терра Містика»                         

Наш магазин настільних ігор настійно рекомендує вам не проходити повз гру «Терра Містика» від виробника Zvezda. Прагнете створити свою цивілізацію з 500 кольорових компонентів? Бажаєте мирно забудовувати навколишні землі об'єктами інфраструктури й культури? Готові ставити перед собою глобальні цілі й швидко їх досягати? Тоді ця стратегія просто створена для того, щоб змусити Вас тремтіти від захвату.

Кожний учасник може розташуватися в одному з 7 типів місцевості й побрати в гру одну з 14 рас. Забудовуючи місцевості й розбудовуючи свій народ, ви семимильними кроками будете рухатися до світового панування.  

Магазин ігор позиціонує «Терру Містикові» як одну із кращих європейських стратегій класичного напрямку. У цій грі дійсно є над чим подумати. Перед вами відкриються безмежні можливості, а нестандартні розв'язки стануть заставою вашої перемоги.   

Начините будувати свій мир за допомогою настолки київ «Терра Містика» прямо зараз!

 

  • «Еківоки. У дорогу»

Відмінно повести час у відпустці або на канікулах вам допоможе суперцікава гра «Еківоки. У дорогу» від виробника NoName. Із цією грою ваша подорож по рідній країні й за її межі наповниться додатковими фарбами. Тільки уявіть собі 20 годин безперервних веселощів на очах у здивованих іноземців, які навряд чи зрозуміють азарт цієї російськомовної гри. Так, «Еківоки. У дорогу» просто не дозволять вам нудьгувати!        

Безліч цікавих слів і трохи всім знайомих тем змусять вас включити фантазію на повну: підбирати слова-синоніми, придумувати пояснюють жести, задавати купу питань, читати слова у зворотному порядку й навіть співати! Зрозуміла справа, що разом із грою «Еківоки. У дорогу» вас чекає ціла гора позитивних емоцій.          

 

Пропонуємо вам купити настільні ігри у нашому інтернет-магазині по реально доступних цінах!